Visgraat parketvloer laten leggen

  • Jatoba Tapis visgraat, geolied2
  • Eiken, visgraat parket vloer
  • Eiken Visgraat Duoplank, Blank geolied
  • Jatoba Tapis visgraat, geolied4
  • Raftwood Visgraat
  • Eiken Visgraat Vloer Naturola Geolied
  • Eiken Visgraat Naturola geolied zeist

Visgraat parketvloer laten leggen

Baltussen Parket al meer dan 40 jaar uw betrouwbare partner voor het leggen van een nieuwe vloer. Betaal via de webshop (v.a. €139) hieronder direct het benodigde aantal vierkante meters visgraatvloer, inclusief leggen of bereken eerst uw prijs. Klik hier en ontvang binnen twee minuten een Prijsindicatie.

130,00

Product Description

Visgraat parketvloeren kennen we tegenwoordig in 2 systemen met ieder zijn unieke uitstraling. Het traditionele visgraat parket en de duoplank visgraatvloeren. Het traditionele visgraatparket wordt gelijmd en gespijkerd op een spaanplaat ondervloer. De duoplank visgraatvloeren, ook wel het prefab visgraat parket genoemd, wordt steeds vaker gebruikt omdat de vraag naar grotere maat visgraatvloeren steeds meer naar voren komt.

Wilt u een authentieke, misschien zelfs klassieke uitstraling, dan wordt er vaak gekozen voor het traditionele systeem, omdat hierbij de visgraat vloer vaak wordt uitgevoerd met een band en bies langs de wanden. Zelfs opstaande sluitfriezen wordt nog steeds door Baltussen Parket toegepast in projecten, om de uitstraling zo dicht mogelijk bij het verleden te brengen.

Visgraat Parket in meer dan 20 houtsoorten

De visgraat vloeren zijn bij Baltussen Parket verkrijgbaar in ruim 20 verschillende houtsoorten. Iedere houtsoort met een geheel eigen uitstraling. Bekijk hier om te zien welke houtsoorten verkrijgbaar zijn in combinatie met het visgraat patroon.

 

Prijsindicatie voor het laten leggen van een nieuwe visgraat parketvloer

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het laten leggen van een nieuwe visgraat vloer? Bereken hier in twee minuten uw prijs!

 

Jatoba Tapis visgraat, geolied

Additional Information

Merk

Baltussen