Bamboe parketvloer laten leggen

  • bamboe forest
  • bamboe forest
  • bamboe forest
  • Moso Bamboe Noble Density Parketvloer Woonkamer
  • Bamboe Plex Lamelparket
  • Bamboe Forest
  • bamboe noble naturel olie

Bamboe parketvloer laten leggen

Baltussen Parket al meer dan 40 jaar uw betrouwbare partner voor het leggen van een nieuwe vloer. Betaal via de webshop (v.a. €80) hieronder direct het benodigde aantal vierkante meters Bamboe vloer, inclusief leggen of bereken eerst uw prijs. Klik hier en ontvang binnen twee minuten een Prijsindicatie.

80,00

Product Description

Bamboe parketvloeren winnen steeds meer aan populariteit. Werd 15 jaar geleden bamboeparket  voornamelijk toegepast door architecten in projecten,  tegenwoordig is het een vloer welke veelvuldig in huiskamers wordt gelegd. Bamboe puur natuur, maar toch een stijlvolle, rustige uitstraling. Bamboe is duurzaam, CO-2 neutraal, heeft een ongekende hardheid en heeft een unieke uitstraling.

De trend is vooral ontstaan doordat Bamboe vloeren niet alleen maar in de traditionele uitvoering, zoals iedereen bamboe kent, licht geel, verkrijgbaar is, maar ook in een aantal warme sfeervolle kleuren. Zo is een bamboe vloer in een Caramel uitvoering, diep warm van kleur, terwijl wel de kenmerkende structuur van het bamboe zichtbaar blijft.

Bamboe vloeren in talloze soorten en patronen

Bamboe Vloeren  zijn leverbaar in verschillende soorten en patronen. Bekijk hier welke Bamboe mogelijkheden er zijn.

 

Prijsindicatie voor het laten leggen van een nieuwe Bamboe parketvloer

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het laten leggen van een nieuwe Bamboe vloer? Bereken hier in twee minuten uw prijs!

bamboe forest

De authentieke Bamboe Forest vloer in combinatie met het warme interieur

Additional Information

Merk

Baltussen