Houten parketvloer laten leggen? Kies voor een van onze vloeren van Baltussen Parket!

Al meer dan 40 jaar legt Baltussen Parket Houten Parketvloeren door heel Nederland. In 1991 nam Joost Baltussen de stok over van vader Jan Baltussen en sindsdien floreert het familiebedrijf als nooit tevoren. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod. Kunt u uw droomvloer niet vinden? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Het Baltussen Parket team helpt u graag verder.

PVC vloeren

Naast houten parketvloeren bieden wij ook pvc vloeren aan. Pvc vloeren zijn kunstofvloeren welke gemaakt zijn uit verschillende lagen van pvc. pvc vloeren zijn ontwikkeld als alternatief van Houten vloeren, laminaat of natuursteen. Het is lastige om te herkennen wat een “goede pvc vloer” is. In de markt worden veel pvc vloeren verkocht welke weekmakers hebben, nare geuren en slijtgevoelige laag. Baltussen vloeren verkoopt betere kwaliteit pvc vloeren welke geen weekmakers bevatten, geur of slijtgevoelig zijn. Meer informatie vindt u hier.

Prijzen van Parket Vloeren inclusief leggen

In bovenstaand overzicht is een groot deel uit het assortiment met nieuwe parketvloeren weergegeven. Zodra u een vloer heeft gevonden die aanspreekt kunt u gebruik maken van de prijsindicatie banner. Zodra het benodigde aantal vierkante meters ingevuld wordt, ontstaat er een globale prijsindicatie van desbetreffende vloer. Deze prijsindicatie is inclusief het leggen van de parketvloer.

Patronen en mogelijke afwerkingen Houten Parketvloeren

Het uiterlijk van de houten parketvloer wordt naast de gekozen houtsoort afhankelijk van de mogelijke patronen en afwerkingen. Een voorbeeld van een veelvoorkomend legpatronen is het bekende visgraatpatroon. Minder voorkomend, maar uiterst unieke patronen zijn bijvoorbeeld het Versailles en het Fibonacci patroon.

Parketvloeren door heel Nederland

Heeft u een vloer op het oog waar u meer over wilt weten of bent u nieuwsgierig hoe deze vloer in uw eigen interieur staat? De baltussen Parket adviseurs staan klaar om met voorbeeldvloeren bij u thuis te komen en u nader te informeren. Bent u nieuwsgierig of uw gewenste vloer past binnen uw interieur? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Comments are closed.