Top 50 meest Inspirerende Interieurblogs van 2016!

Interieurblogs-Top 50 van 2016Na de publieke stemrondes en kritische blik van de juryleden uit de interieurbranche is het dan zover! Hieronder is de top-50 lijst van interierblogs te vinden voor het jaar 2016.

Door de komst van de publieke stemronde en juryleden is de top-50 lijst dit jaar inspirerender dan ooit! De afgelopen edities in 2012, 2013 en 2014 werden met name beoordeeld op basis van de online autoriteit. Door de komst van de nieuwe veranderingen is het strijd voor een top plekje ook voor de kleinere bloggers mogelijk geworden.

Onze dank gaat uit naar de anonieme juryleden die mee hebben geholpen en de nodige uren hebben gestopt in deze prachtige interieurblog ranglijst.

 

Top 50-interieurbloggers 2016

 

interiorator#1 – Interiorator

Transmitting tomorrow’s trends today – in his own unique way! Patrick Kooiman gaat er ook in 2016 weer voor cool & edgy luxury op Interiorator.com.

Blog is gestegen van positie 12 naar 1!

 


interieurinspiratie#2 – Interieur Inspiratie

De website voor het starten van het inrichten van je huis. Vol tips, blogs, zelfmaakideeen en het laatste interieurnieuws.

Blog is gestegen van positie 7 naar 2!

 


Accessorize your Home -logo klein#3 – Accessorize Your Home

Accessorize your Home is een webwinkel in servies, kook- en keukengerei van voornamelijk Scandinavische merken die je huis “accessorizen”. Op het blog vind je pure ontwerpen van mooie Scandinavische merken, kleine zelfstandige designers, inspirerende binnenkijkers of soms gewoon alleen een mooie foto.

Blog is gestegen van positie 16 naar 3!

 


vt-wonen#4 – VT Wonen

VT Wonen biedt een ruim aanbod in interieurideeën. Van meubels, vloeren en beddengoed tot accessoires: hier kunt u terecht voor inspiratie. Daarnaast geeft de site u de gelegenheid om uw eigen huisinrichting ten toon te stellen.

Blog is gezakt van positie 1 naar 4!

 


bintihome#5 – Binti Home Blog

Binti Home Blog geeft een kijkje achter de schermen bij studio Binti Home en bestaat alleen uit eigen fotografie. Op deze blog vind je interieurinspiratie & stylingtips uit het huis van interieurontwerpster Souraya Hassan, binnenkijken bij inspirerende interieurs maar ook de leukste restaurants, winkels en beurzen. Op Binti Home Blog vind je een culturele mix tussen het midden oosten en het westen dat weerspiegelt wordt in vergrijsde kleuren paletten en persoonlijke verhalen.

Blog is een nieuwkomer!

 


Wonenonline#6 – Wonen Online

Al meer dan 10 jaar vind je de laatste woontrends, inspirerende interieurtips en de leukste woonshop items uitgelicht op Wonenonline.nl.

Blog is gezakt van positie 5 naar 6!

 


show-home#7 – Show Home

een van de grootste interieur inspiratie blogs met alles op het gebied van wonen. Woontips, DIY, blogs, events, you name it, ze zijn erbij en informeren hun lezers graag.

Blog is gestegen van positie 10 naar 7!

 


mtc#8 – More Than Classic

ederlandst chicste woonblad heet More Than Classic, tijdschrift over internationaal wonen. More Than Classic, de flair en allure van het goede leven.

Blog is een nieuwkomer!

 


eigenhuis-interieur#9 – Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is een uiterst professionele en uitgebreide site. Met topics als architectuur, kunst, design, reizen en mode biedt het u een zeer veelzijdig aanbod op het gebied van lifestyle.

Blog is gezakt van positie 4 naar 9!

 


interior-junkie#10 – Interior Junkie

Mag ik je even voorstellen: Interior Junkie heet mijn blog, omdat wonen voor mij verslavend werkt! Dit is een persoonlijke interieur- en lifestyle site met een overdosis aan interieurspinsels. Voor en door interior junkies! Come in and take a peek….

Blog is een nieuwkomer!

 


linda-home#11 – Linda Nieuws

Dit gedeelte van de site van Linda Magazine houdt u dagelijks op de hoogte van de laatste nieuwe en handige accessoires voor uw huis en tuin. Van cementen bureausets tot vorstelijke bedden, hier kunt u altijd terecht voor ideeën.

Blog is gezakt van positie 3 naar 11!

 


nuinterieur#12 – Nu Interieur Ontwerp

Nu interieur|ontwerp is a young architecture company with, as the company name cleverly states, two core areas: interior and design. Therefore, they design interiors for both business and private market and have their own furniture collection.

Blog is een nieuwkomer!

 


30smagazin#13 – 30s Magazine

30s Magazine is een dagelijks lifestyle blog boordevol stijlvolle tips met een luxueus randje. Van design hotels, interieur trends en hippe restaurants tot mooi gedekte tafels en fijne shop adresjes. Je vindt er alles om je leven te vullen met kleine luxe momentjes.

Blog is gestegen van positie 22 naar 13!

 


egenstussenin#14 – Ergenstussenin

Interieurblog met een passie voor letters en het leven.

Blog is een nieuwkomer!

 

 


sees-happy-home#15 – Sees Happy Home

Naast (foto) blogposten over mijn enorme verslaving aan Brocante, hihi en het organiseren van een 2e Brocante Fair, schrijf ik ook over lange wandelingen in m’n eentje door de natuur, m’n werk in woonwinkeltje La Sophia en laat ik graag veel en vaak foto’s zien van bloemen die ik altijd in mijn styling verwerk. Kortom Ik vertel graag en veel over mijn (SEES, afkorting van Marie-José) Happy Home 😉

Blog is een nieuwkomer!

 


kinderkamer-stylist#16 – Kinderkamer Stylist

Kinderkamer Stylist is een goede site om te raadplegen als u op zoek bent naar inspiratie voor het inrichten van de kamers van uw kleintjes. Van het ontwerpen van gordijnen tot het aankleden van speelkamers, hier doet u genoeg ideeën op.

Blog is gezakt van positie 9 naar 16!

 


recidence#17 – Residence

Het magazine van de decorators. Met iedere maand inspiratie en informatie over de mooiste interieurs, kunst, ontwerpers, hotspots en het nieuwste op het gebied van interior design

Blog is een nieuwkomer!

 


archana#18 – Archana

Hi! Ik ben Archana. Verslaafd aan Pinterest, social media, bloggen, mooie slaapkamers, interieur, (dutch) design en reizen. Via mijn website probeer ik jou te inspireren door mijn blogs en mijn kennis te delen over hoe je jezelf en je merk zo zichtbaar mogelijk kunt krijgen op Pinterest en social media.

Blog is gestegen van positie 24 naar 18!

 


ariadne-at-home#19 – Ariadne at Home

Ariadne at Home staat voor Wonen met een warm hart. We geven dagelijks previews uit ons magazine, posten berichten en lezen de reacties van fans.

Blog is een nieuwkomer!


boulevardb#20 – boulevard b

Binnenkijken in persoonlijke interieurs (eigen werk), woonnieuws en shoppings.

Blog is een nieuwkomer!

 


woonblog#21 – Woon Blog

Begin 2012 zijn we met woonblog gestart om onze passie voor interieur en deco te delen. We wonen in Antwerpen met onze pasgeboren dochter + drie katjes en bloggen over de zoektocht naar inspiratie en praktische tips die we zelf nodig hebben om ons appartement te renoveren en in te richten.

Blog is een nieuwkomer!

 


woonhome-interieur-fan-vintage#22 – Woon Home

Ben je ook zo’n interieurfan? Gek op vintage meubels of juist van nieuw design accessoires? Op de Woonblog van Woonhome.nl komen al deze items voorbij. Voor elke interieurfan is er wooninspiratie om te lezen en te bekijken!

Blog is een nieuwkomer!

 


enigheid#23 – Enigheid

Enigheid.nl is een persoonlijke site waar u allerlei mooie foto’s op het gebied van wonen kunt vinden. Wellicht doet u inspiratie op door het veelzijdige aanbod in afbeeldingen.

Blog is een nieuwkomer!

 


ikwoonfijn#24 – Ik Woon Fijn

Ikwoonfijn.nl is het woonblog waar je wooninspiratie en woonideeën kunt opdoen. Verder zijn er regelmatig leuke winacties waarbij er allerlei verschillende producten worden weggegeven. De inspiratie op ikwoonfijn.nl is mede afkomstig van een team aan gastbloggers. Het team van gastbloggers bestaat voornamelijk uit intereurstylisten, maar bijvoorbeeld ook tuinarchitecten.

Blog is gezakt van positie 19 naar 25!

 


inrichting-huis#25 – Inrichting-Huis

Inrichting-huis.com is een dagelijkse inspiratiebron om je te helpen met de inrichting van je huis.

Blog is gezakt van positie 11 naar 25!

 


Woonschrift logo#26 – Woonschrift

Het Woonschrift is een een blog met inspiratie, achtergrondinfo en zelfmakers om van je huis een thuis te maken…

Blog is gestegen van positie 48 naar 26!

 


Woontrendz_Screenshot_451x222px#27 – Woontrendz

Woontrendz is een website met wooninspiratie en woonideeën in de vorm van persoonlijke blogs, verdiepende artikelen en inspirerende beelden. Hiske Ligtenberg schrijft samen met andere gepassioneerde bloggers over onderwerpen die een groot publiek aanspreken en bij velen een bekende en gevoelige snaar raken. Nuchter en eerlijk.

Blog is een nieuwkomer!

 


sijlidee#28 – Stijl Idee

STIJLIDEE blogt over interieuradvies en styling. Inspiratatie over woontrends, kleurtrends, binnenkijkers waarin de laatste interieurprojecten worden gedeeld en de laatste beurzen en events op het gebied van wonen door professioneeel stylist en interieurontwerper.

Blog is gestegen van positie 41 naar 28!

 


logo C-More voor blog#29 – Interieur Adviesblog

C-More interieuradviesblog inspireert over design, interieur, styling, travel en lifestyle.

Blog is gestegen van positie 30 naar 29!

 


blog-maisonbelle#30 – Maison Belle

Met Maison Belle geef ik interieuradvies aan particuliere en zakelijke klanten. In de woonblog geef ik wekelijks de mooiste woon-inspiratie om liefhebbers te inspireren en te helpen om van je thuis of werkplek een fijne omgeving te maken. Van interieurtrend, kleurinspiratie tot een lekker recept voor het weekend.

Blog is gezakt van positie 20 naar 30!

 


purestyling#31 – Pure Styling

PURE styling blog is een beeldblog over inspiratie op interieurgebied in de breedste zin. Heidi, Katja, Manon en Ester bloggen over trends, beurzen, exposities, nieuwe ontwerpen, over fotografie, architectuur, reizen en over hun eigen projecten.

Blog is gezakt van positie 21 naar 31!

 


liever#32 – Liever

Op deze blog staan allerlei foto’s en ideeën die u kunnen helpen bij het inrichten van uw huis. Het menu maakt het gemakkelijk om naar verschillende soorten kamers te kijken, terwijl de Inspiratiezoeker u erg simpel en doeltreffend naar meubels laat zoeken.

Blog is gezakt van positie 6 naar 32!

 


100fengshui#33 – 100 Fengshui

Tips en inspiratie om meer rust, vrolijkheid en harmonie in je interieur en leven te brengen.

Blog is gezakt van positie 28 naar 33!

 


casa-co#34 – Casa&Co

Verkopen, verhuizen en van je nieuwe huis een thuis maken, dat is in een notendop waar ik over blog. Ik bied een kijkje achter de schermen van mijn bedrijf in vastgoedstyling.

Blog positie is gelijk gebleven!

 


le-style#35 – LE Style

Launched in june 2011, Le Style blog. With a focus on writing, home & interior, styling, simplicity, design, photography & lifestyle.
Blog is gestegen van positie 39 naar 35!

 


livelovehome#36 – Live Love Home

Hi ik ben Gemma. Ik ben dol op de laatste woontrends en het inrichten van mijn huis. Ik lees woonbladen voor inspiratie,  speur het internet en marktplaats af voor leuke aankopen en ga zelf aan de slag met leuke zelfmakers voor in huis.

Blog is een nieuwkomer!

 


vanonzetafel#37 – Van Onze Tafel

Lees mee op ons lifestyle blog! We posten leuke items over de stijl- en inspiratie boeken waar we aan werken, onze webwinkel, over styling op gebied van interieur, onze ‘er op uit’ tips, andere creatieve ondernemers en over food we love!

Blog is een nieuwkomer!

 


yourlifestyleguide#38 – Your Life Style Guide

Lifestyle blogger from the netherlands, rotterdam, who spends all her money on trips around the world. Loves interior design, good food, photography, discovering hotspots, traveling and blogging about it!

Blog is een nieuwkomer!

 


roomwit#39 – Roomwit

Styliste Vanessa Kervezee deelt met haar blog roomwit inspiratie en kennis. “Met mijn werk wil ik een beweging in gang zetten, een beleving creëren en de wereld van de vrager of gebruiker veraangenamen”. Alles begint met een idee…

Blog is gestegen van positie 40 naar 39!

 


my-industrial-interior#40 – My Industrial Interior

Woonblog met veel inspiratie voor een industrieel interieur. Een verzameling van veel tips voor een uniek industrieel interieur vind je hier!

Blog is gestegen van positie 42 naar 40!

 


mariegon#41 – Marie-gon

Mijn kracht? Ik neem je mee in het grote aanbod van kleuren en filter het palet dat bij je past er moeiteloos voor je uit. Daarnaast speel ik met ruimtes, zodat ze plezierig en natuurlijk aanvoelen en zich voegen naar de bewoners of gebruikers.

Blog is een nieuwkomer!


lifestylelou#42 – Life Style Lou

LifestyleLou.com: Ik heb al meerdere ervaringen met het bloggen de afgelopen jaren, toch is in september 2012 LifestyleLou geboren omdat ik zelf verder wilde gaan. Zo kwam ik er al snel achter dat ik erg gevarieerd wilde bloggen. Vooral waar ik op dat moment zin in heb. Van lifestyle tot interieur, persoonlijke verhalen… Alles komt aan bod!

Blog is een nieuwkomer!

 


waanzinnig-interieur#43 – Waanzinnig Interieur

Lees leuke pasklare tips om van uw interieur een waanzinnig interieur te maken. Kom binnen op de blog waarin we u meenemen in onze interieur beleving

Blog is een nieuwkomer!

 

 


design-kabinet#44 – Designkabinet

Jouw bron van inspiratie op het gebied van interieur en woondesign!

Blog is een nieuwkomer!

 

 


readmewithlove#45 – Remade With Love

Lifestyle blog over betaalbare interieur ideeën en creatieve DIY projecten.

Blog is een nieuwkomer!

 


lauras-advies#46 – Laura’ s Advies

Meer weten over interieur en hoe je een woning kunt vormgeven? Lees dan nu de verschillende interieur blogs van Laura's Advies voor inspiratie en tips!

Blog is een nieuwkomer!

 


studioredd#47 – Studio Redd

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van tuinarchitectuur? Studio REDD verbindt interieur en exterieur. Hoe, dat leest u o.a. op onze blog.

Blog is een nieuwkomer!

 


rosalisa-villa#48 – Rosalisa Villa

Een persoonlijk interieur- en lifestyle blog met een overdosis aan interieurinspiratie. Over alles wat ik mooi vind, wat ik bewonder en waarover ik me verwonder. En waarmee ik jou wil inspireren.

Blog is een nieuwkomer!

 


happynewday#49 – Happy New Day

Welkom op mijn nieuwe blog ‘Happy new day!’ Op mijn blog komen wekelijks nieuwe berichten over verschillende onderwerpen voorbij waaronder interieurstyling. Enjoy!

Blog is een nieuwkomer!

 


Lichtinspiratie logo#50 – Licht Inspiratie

Op Lichtinspiratie vind je onafhankelijke blogs van interieur- en lichtexperts over verlichting voor in huis.

Blog is gezakt van positie 45 naar 50!

 


Opkomende blogs voor 2017!

Landelijk Wonen

Op deze landelijk blog website vind je alles op het gebied van een landelijke woonstijl. Het creëren van een landelijke sfeer in en rondom de woning, is voor veel mensen uitgegroeid tot een passie.

Designaresse

Alles over design. Het laatste nieuws en updates over design en alles wat met de designwereld te maken heeft.

Huis Make Over

Jouw MakeOver groot of klein, onze zorg! HuisMakeOver is een servicegericht (woon)concept voor zowel zakelijke als particulieren klanten.

Witkracht

witkracht – term om de hoeveelheid wit in een interieur aan te duiden. elina – stijlt, schrijft en inspireert.

Koekjes en Liefdadigheid

‘Als het leven je zin geeft, schrijf het dan in woorden’. Koekjes & liefdadigheid gaat over ik (Gemma). Uitgedrukt in woorden, zinnen, foto’s en illustraties.

Studio Loenz

Studio Loenz helpt bij het stylen en restylen van jouw woning. Voor jezelf, maar ook voor de verkoop van je huis. Daarnaast levert Studio Loenz regisseurs en scenarioschrijvers voor jouw video- of filmproductie.

Koenders Interieurontwerp

Inspiratie opdoen uit alles wat ik zie, gepassioneerd oorbellen verzamelen, een gezonde dosis zelfspot, lachen en houden van vrienden en familie, reisjes maken en een missie om de wereld mooier te maken met mijn passie voor interieur(ontwerp) en gedrevenheid om te groeien als persoon… Dat is wie ik ben. Mijn naam is Leonie Koenders, ik ben 25 jaar en woon in Enschede. Ik heb deze blog gemaakt om mijn ontwerpen en creativiteit te delen met zoveel mogelijk mensen. Met als doel te inspireren en hopelijk te enthousiasmeren om samen met mij aan de slag te gaan.

 

Share & Inspire!

Vindt u de lijst waardevol en inspirerend? Vergeet dan niet om deze lijst te delen met uw vrienden via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!