Informatie omtrent het Coronavirus (update 24 oktober 2020)

Baltussen Parket Onderhoud Service neemt onderstaande maatregelen in de strijd tegen het COVID-19 / coronavirus. Wij willen onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen en hebben hiervoor de volgende maatregelingen genomen:

Onze adviseurs en parketteurs bij u op locatie

  • Alle opdrachten welke ingepland staan, proberen wij met onze beschikbare mensen op een zo goed mogelijke manier uit te voeren. Mocht één van onze medewerkers klachten hebben, moeten wij helaas onze afspraak met u annuleren. Wij zullen de afspraak binnen onze mogelijkheden met u opnieuw plannen. Wij hopen op uw begrip.
  • Indien onze medewerkers u komen bezoeken, voor een vloerinspectie of het uitvoeren van een opdracht, dragen deze een mondkapje. Daarnaast gaan wij ervan uit dat u een veilige omgeving biedt. Is er iemand binnen uw gezin en/of woning aanwezig, welke de symptomen van verkoudheid, hoesten en/of koorts heeft, verzoeken wij u ons dit per omgaande te laten weten. In dat geval zullen wij de afspraak/werkzaamheden in overleg met u verplaatsen. Tevens verzoeken wij u met niet te veel personen tegelijkertijd aanwezig te zijn bij de afspraak met onze adviseur. Ook hierbij hopen wij op uw begrip, dat veiligheid voor alles gaat.

Onze medewerkers op kantoor en in onze showroom

  • Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tijdens kantooruren telefonisch of per mail bereikbaar.
  • We nemen alle door de RIVM voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Zo geven we u geen hand en houden we de voorgeschreven afstand.
  • Het dragen van een mondkapje is per 15 oktober 2020 verplicht in onze showroom.
  • We vertrouwen er op dat ook u zich aan de voorschriften van het RIVM houdt en niet naar onze showroom komt wanneer u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft of wanneer een of meerdere huisgenoten/gezinsleden ziek zijn.
  • Binnen ons bedrijf zijn extra hygiëne en desinfectie faciliteiten geïnstalleerd.
  • Het is mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Hopende u hiermee tot dusver juist en volledig te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, staan wij u graag telefonisch of per mail te woord via 088 600 2000 of info@parketonderhoudservice.nl. Namens het team van Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service, danken wij u nogmaals voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service