Informatie omtrent het Coronavirus (update 19-05)

Zoals u ongetwijfeld heeft gemerkt, ontwikkelt het Corona virus zich erg snel in Nederland en heeft het RIVM verstrekkende maatregelen afgekondigd voor een aantal sectoren.

Wij als Baltussen Parket Onderhoud Service hebben nog geen verplichte sluiting te horen gekregen, maar nemen al wel preventieve maatregelen.

Onze adviseurs en parketteurs bij u op locatie:

  • Tot dusver is ons bedrijf, voor zover bekend, vrij van besmettingsgevallen.
  • Alle opdrachten welke reeds staan ingepland, proberen wij met onze beschikbare mensen op een zo goed mogelijke manier uit te voeren. Echter is onze bezetting mogelijk niet optimaal, door het preventief (bij verkoudheid, hoesten en/of koorts) thuisblijven van medewerkers. Wij hopen op uw begrip.
  • Indien onze medewerkers u komen bezoeken, voor een vloerinspectie of het uitvoeren van een opdracht, gaan wij ervan uit dat u een veilige omgeving biedt. Is er iemand binnen uw gezin en/of woning aanwezig, welke de symptomen van verkoudheid, hoesten en/of koorts heeft, verzoeken wij u ons dit per omgaande te laten weten. In dat geval zullen wij de afspraak/werkzaamheden in overleg met u verplaatsen. Ook hierbij hopen wij op uw begrip, dat veiligheid voor alles gaat.

Onze medewerkers op kantoor en in onze showroom:

  • Onze medewerkers zijn in staat om vanuit huis te werken. Wij zijn u dan ook graag telefonisch en/of per mail van dienst. Ook uitgebreide adviesgesprekken over de renovatie van uw vloer of de aanleg van een nieuwe vloer zijn vanaf afstand goed te voeren. Met behulp van foto’s, Funda en bouwtekeningen komen wij een heel eind. Schroom niet om ons hiervoor te benaderen via 088 600 2000 of verkoop@parketonderhoudservice.nl.
  • Onze showroom is momenteel geopend volgens gebruikelijke openingstijden. Wel hanteren wij de adviezen en maatregelen van het RIVM.
  • Binnen ons bedrijf zijn extra hygiëne en desinfectie faciliteiten geïnstalleerd.

Hopende u hiermee tot dusver juist en volledig te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, staan wij u graag telefonisch of per mail te woord via 088 600 2000 of info@parketonderhoudservice.nl.

Namens het team van Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service, danken wij u nogmaals voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service