Mozaïekvloeren

 • 40 jaar ervaring
 • Vrijblijvend advies op locatie door heel NL
 • Afspraak in de avond mogelijk
 • Eigen parketteurs

  Maak direct een afspraak

  Onze adviseurs komen vrijblijvend met een showroom bij u thuis!

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Bel direct: 088 - 600 2000

  Mozaïekvloeren staan bekend als zeer traditionele patroonvloeren.  Al honderden jaren worden mozaïekvloeren gelegd op intensief gebruikte ruimten omdat de vloeren zeer sterk zijn.

  Eiken Mozaiek gerookt, kleurolie, deurneuten1

  Eiken Mozaïekvloer, Naturola Geolied, Den Haag

  Een mozaïekvloer is opgebouwd uit massieve houten strookjes van 8mm dik. Deze houten strookjes worden ook wel ‘’Friezen’’ genoemd.  De kleine strookjes worden vervolgens in een mozaïekpatroon verwerkt. In veel gevallen een blokpatroon, maar naast het blokpatroon horen tal van andere patronen tot de mogelijkheid. De mozaïekvloer wordt verlijmd op een vlakke verlijmbare ondervloer. Mozaïekvloeren zijn verkrijgbaar in een groot aantal houtsoorten waaronder; Eiken, Beuken, Afzelia, Essen, Jatoba en Kambala.

   

  Verkrijgbaar in diverse Mozaïekpatronen

  Past een Mozaïekvloer bij u?

  Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

  Bent u geïnteresseerd in Mozaïek Patroonvloer? Bereken hier uw prijs!

   

  De voordelen van Mozaïekvloeren

  • Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten;
  • Geeft veel loopgemak;
  • Oplossing zwaar gebruikte vloeren;
  • Uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming;
  • Weinig loopgeluid;

  Mozaïekvloeren inspiratie

  Mozaïekvloer in warm interieur den Haag.

  Engels verband mozaïek

  Een Engels Verband Mozaïek Vloer in een nog leegstaande kamer op de tweede verdieping van een woning in het Groningse Haren.

  Baltussen Eiken Parallel Motief, 8mm dik en afgewerkt met witte olie.Baltussen Eiken Parallel Motief, 8mm dik en afgewerkt met witte olie. Uitstekend te combineren met vloerverwarming!

  Baltussen Eiken Parallel Motief, 8mm dik en afgewerkt met witte olie. Uitstekend te combineren met vloerverwarming!

  Eiken Mozaiek gerookt, kleurolie, deurneuten piano

  Mozaiekvloer technieklokaal

  Een Mozaiekvloer in het technieklokaal van het Coenecoop College te Waddinxveen.

   Maak direct een afspraak

   Onze adviseurs komen vrijblijvend met een showroom bij u thuis!

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Uw telefoonnummer

   Bel direct: 088 - 600 2000

   Een uitstekende oplossing voor zwaar gebruikte vloeren.

   Mozaïekparket is bij velen bekend als dansvloer, hier wordt deze vloer veel toegepast. Echter, ook voor andere openbare ruimten zoals kantoorpanden, winkelruimten en horecagelegenheden is de vloer uitermate geschikt. Dankzij de volledige verlijming geven de Mozaïekvloeren veel loopgemak. Ook is er het hoogkantmozaïek. Hierbij worden massieve houtdeeltjes op hun kant verlijmd. Een slijtvaste laag van 22mm is het resultaat.

   Door de volledige verlijming en de geringe dikte is een mozaïekvloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor wordt de vloer ook steeds meer gebruikt in woonkamers, en door de relatief lage kosten past Baltussen Parket mozaïekvloeren ook steeds vaker toe als slaapkamervloer.

   Naast blokpatronen steeds meer andere patronen

   Denk hierbij aan Minivisgraat, Engels Verband en het Parallel Mozaïek. Een mozaïekvloer is dan ook een vloer die steeds meer terugkomt.

   De vele mogelijkheden die er zijn in houtsoort, kleur en patronen maakt het dat de mozaïekvloer in bijna elk interieur uitstekend past. De relatief lage kosten tegenover de lange levensduur maakt een mozaïekvloer de perfecte vloer voor elke ruimte.

   In de showroom van Baltussen Parketvloeren in Hoogeveen bevindt zich een prachtige voorbeeld mozaïekvloer, maar onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs meer voorbeeldvloeren. Maakt u daarvoor een afspraak  in het afspraakformulier aan de rechter zijde van deze pagina of bel 088 600 2000.

   mozaiek2

    

   Bent u geïnteresseerd in Mozaïek Patroonvloer? Bereken hier uw prijs!

   Comments are closed.