Kleurolie Eiken Vloer, voor een geheel nieuwe dimensie.

 • 40 jaar ervaring
 • Vrijblijvend advies op locatie door heel NL
 • Afspraak in de avond mogelijk
 • Eigen parketteurs

  Maak direct een afspraak

  Onze adviseurs komen vrijblijvend met een showroom bij u thuis!

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Bel direct: 088 - 600 2000

  Een eiken houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. U kunt hierbij kiezen uit een lak of olielaag. Lak en naturel olie geeft de vloer vrijwel geen kleur, in de meeste gevallen wordt de vloer hierdoor iets geler en krijgt deze de uitstraling van een ‘’natte’’ vloer.

  Baltussen kleurolie, ruim assortiment. Bezoek onze showroom voor inspiratie!

  Baltussen kleurolie, ruim assortiment. Bezoek onze showroom voor inspiratie!

  Voor een totaal andere kleur en uitstraling biedt Baltussen Parket een ruim assortiment met kleuroliën. Denk hierbij aan, Castle Grey, Antiek, Dubbel Gerookt, Kersen en Naturola. Met kleurolie zijn er tal van mogelijkheden.  Baltussen Parketvloeren kan u in de showroom maar ook bij u thuis tal van mogelijkheden laten zien.

  Lichte en donkere vloeren

  Naast de vele kleuroliën, biedt het assortiment van Baltussen Parket ook de mogelijkheid om de vloer te verlichten of juist een donkere uitstraling mee te geven. Zo zorgen de witte en naturola oliën voor een lichte vloer met een frisse en moderne uitstraling, terwijl de donkere kleuroliën een warme en sfeervolle uitstraling creëren.

  Past een kleurolie eiken vloer bij u?

  Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

  Bent u geïnteresseerd in Kleurolie Eiken? Bereken hier uw prijs!

   

  De voordelen van kleurolien

  • Ruim assortiment kleurolien;
  • Totaal andere uitstraling;

  Kleurolie Eiken Vloer Inspiratie

  Kleurolie Gerookt Naturel

  Kleurolie Gerookt Naturel

  Kleurolie Eiken Naturel

  Kleurolie Eiken Naturel

  Kleurolie Gerookt Wit

  Kleurolie Gerookt Wit

  Kleurolie Eiken Antiek Licht

  Kleurolie Eiken Antiek Licht

  Kleurolie Antiek Donker

  Kleurolie Antiek Donker

  Kleurolie Eiken Donker

  Kleurolie Eiken Donker

  Kleurolie Gerookt Grijs

  Kleurolie Gerookt Grijs

  Kleurolie Eiken Kalkgrijs

  Kleurolie Eiken Kalkgrijs

  Kleurolie kersen

  Kleurolie kersen

   

  Kleurolie ook op een bestaande houten vloer

  Niet alleen nieuwe parketvloeren zijn te behandelen met kleurolie. Een houten vloer die u al jaren heeft liggen is ook te restylen met kleurolie. Tijdens deze behandeling wordt de vloer eerst kaal geschuurd. Hierna kan elke kleurolie worden toegepast op uw vloer. Kleurolie is echt niet met elke houtsoort te combineren. De meest geschikte houtsoort om te behandelen met kleurolie is Eiken.

  Ruime keuze uit merken en kleuren bij Baltussen Parket

  Wanneer u kiest voor kleurolie zijn er tal van mogelijkheden. Baltussen Parketvloeren werkt met meerdere merken kleurolie. Dit omdat elk merk zijn eigen kleuren heeft, hierdoor is bij elk merk de uitstraling weer anders. De merken waar wij mee werken zijn; Woca, Rubio Monocoat, Lecol en Aquamarijn. Tevens werken wij met een speciale vloeistof die het effect van een gerookte vloer creëert. Deze wordt voor de kleurolie aangebracht op uw vloer, hierin zijn de mogelijkheden ook uitgebreid.

  In de showroom van Baltussen Parketvloeren in Hoogeveen kunt u de kleurmogelijkheden komen bekijken, maar onze adviseurs komen ook graag vrijblijvend bij u langs. Maakt u daarvoor een afspraak in het afspraakformulier aan de rechterzijde van deze pagina of bel 088 600 2000.

  Eiken duoplank

   

  Bent u geïnteresseerd in Kleurolie Eiken? Bereken hier uw prijs!