Tapis Eiken Visgraat, Invisible Lak, Coevorden

In het rustige Drenthe zijn talloze plaatsjes, dorpjes en gehuchten te vinden. Ieder plekje kent zijn eigen charmes en zo geldt dat ook voor het piepkleine dorpje Steenwijksmoer. In een van de woonhuizen mochten de eigen parketteurs van Baltussen Parket een fraaie Tapis Eiken Visgraat leggen. Een klassieke vloer in een klassieke woning.

Tapis Eiken Visgraat

Klassiek, authentiek en stijlvol

Tapis Eiken Visgraat, Invisible Lak

Eiken is nog altijd de meest populaire houtsoort als het gaat om houten vloeren. Deze houtsoort is er dan ook in alle soorten, maten, kleuren en legpatronen te verkrijgen. Een van die legpatronen is Visgraat. Een eeuwenoud legpatroon dat sinds de Romeinse tijd al in gebruik is en niet alleen in woningen en in gebouwen, maar ook op straat te zien is. Tegenwoordig is dit authentieke patroon steeds vaker weer terug te zien in de hedendaagse interieurs. Zo ook in deze woning. In dit geval is de Tapis Eiken Visgraat op klassieke wijze gelegd: met dubbele band, bies en sluitfriezen.

Tapis Eiken Visgraat

Een detailfoto van het eeuwenoude, maar nog steeds fraaie patroon

Authentiek samen met authentiek

De Tapis Eiken Visgraat vloer is van origine een klassieke vloer. In deze woning hebben de bewoners ervoor gekozen om de vloer daarom extra te accentueren door ook in het interieur de klassieke sfeer mee te geven. Zo zien we in veel meubelstukken in donkere houtsoorten en een fraaie houtkachel in het interieur terug. Deze combinatie maken de inrichting extra klassiek.

Tapis Eiken Visgraat

Een mooi overzicht van de klassieke Tapis Eiken Visgraat vloer met dubbele band en bies

Een strakke afwerking

De Tapis Eiken Visgraat vloer is van origine al een zeer sterke manier van leggen, zo hadden de Romeinen destijds al bedacht. Om de vloer nog eens extra geschikt voor zware belasting te maken, is er de mogelijkheid om de vloer na te behandelen met invisible lak. Een laag die de vloer nog eens extra verstevigd, maar door zijn ‘invisible’ kleur toch nog de originele kleur van het eiken hout laat zien.

Tapis Eiken Visgraat

De mooie tekening van het eiken

Heeft u interesse in een Tapis Eiken Visgraat of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als het gaat om visgraatvloeren? Neem dan contact op met ons via 088 600 2000 of mail naar info@parketonderhoudservice.nl en wie weet heeft u binnenkort zo’n klassieke houten vloer in uw woonkamer liggen.

Bent u geïnteresseerd in Klassiek Eiken Visgraat? Bereken hier uw prijs!