Duoplank Eiken Grote Visgraat Naturola Geolied, Hoogeveen

De Duoplank Eiken Visgraat vloer dankt de uitstraling aan de afmeting en afwerking van de Eiken Duoplanken. Ook kan de Duoplank Eiken Visgraat op verschillende manieren worden gelegd, waardoor de uitstraling varieert van traditioneel tot modern. De Duoplank Eiken Visgraat wordt verlijmd op de onderlaag. Het voordeel hiervan is dat, in tegenstelling tot een Tapis vloer, er geen spijkergaatjes zijn. Een Grote Visgraat kan zowel als Tapis en Duoplank gelegd worden.

Tapis Eiken Grote Visgraat Naturola Geolied, Hoogeveen

 Mogelijkheden van een Duoplank Eiken Grote Visgraat vloer

Er zijn talloze mogelijkheden voor de uitstraling van een visgraatvloer. Er is keuze in de lengte en breedte van de houten planken. In de foto’s van deze klantcase is gekozen om de traditionele visgraat een modern uiterlijk te geven door gebruik te maken van brede planken. Dit wordt de Walvisgraat genoemd, of de Grote Visgraat, hierdoor heeft de vloer een rustige uitstraling.

Naast de lengte en de breedte kan de Eiken Grote Visgraat vloer ook afgewerkt worden met een kleurolie. Dankzij de kleurolie kan de Duoplank Eiken Visgraat elke gewenste uitstraling krijgen, waardoor deze in ieder interieur past. Een modern interieur of een klassiek herenhuis, de Eiken Visgraat vloer kan overal prachtig tot zijn recht komen. De Duoplank Eiken Grote Visgraat vloer kan ook worden afgewerkt met een naturel olie, om de originele kleur van de Eiken planken te behouden.

Referentie

In dit appartement in de hoofdstraat van Hoogeveen, is gekozen voor een moderne versie van de traditionele visgraat. Deze moderne sfeer is gerealiseerd door gebruik te maken van brede planken en een Naturola kleurolie. Het geheel is afgemaakt door het plaatsen van wit gelakte MDF plinten.

“Even tot rust komen in je huis”.. Dat is in dit interieur geen enkel probleem.

Eiken duoplank visgraat

Een interieur waar gekozen is voor rust door dingen “weg” te laten, maar waar ook gekozen is voor stijl. Er is in dit appartement gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, hout en steen vormen de basis. Met als enige kleur én eye catcher de bank. De Duoplanken Eiken Grote Visgraat komt hier prachtig tot zijn recht.

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Klassiek Eiken Visgraat? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.