Tapis Afzelia Doussie Stroken, Naturel Geolied, Hoogeveen

In het Drenthe kan men rustig wonen, dat is algemeen bekend. Voor wie geen drukte van verkeer en drukke winkelstraten wil, is Drenthe een ideale mogelijkheid om de rust en de natuur op te zoeken. Dat geldt zelfs voor bepaalde plekjes in de grotere woonplaats Hoogeveen. Zo staat dit royale, vrijstaande woonhuis aan de rand van het Steenberger Park, maar ook vlakbij het gezellige winkelcentrum De Weide. De bewoners van dit huis zochten met hun nieuwe vloer ook de rust en de natuur op. Baltussen Parket mocht hier namelijk een Tapis Afzelia Doussie Stroken vloer gaan leggen.

tapis afzelia doussie stroken

Een schitterende indruk van dit schitterende woonhuis gecombineerd met de Tapis Afzelia Stroken vloer

Tapis Afzelia Doussie Stroken Naturel Geolied

De schitterende houtsoort Afzelia, afkomstig uit tropisch Afrika is zeer uniek van kleur. Het Afzelia hout is echter te onderscheiden in twee bepaalde types: Afzelia Doussie en Afzelia Pachyloba. Laatstgenoemde is ietwat ruiger dan de variant die in deze case wordt getoond. Met een Tapis Afzelia Doussie Stroken haalt u een enorm duurzame en rustgevende vloer in huis. De natuurlijke, donkergele tot roodbruine kleur van de fraaie vloer geeft een unieke sfeer. Om de natuurlijke kleuren van het hout te behouden is er voor gekozen om de vloer af te werken met een naturel olie zodat de vloer, zoals het type olie al aangeeft, naturel blijft.

tapis afzelia doussie stroken

De prachtige kleurstelling van de naturel geoliede Afzelia Doussie

Tapis Afzelia Doussie Stroken het beste tot zijn recht

De Tapis Afzelia Doussie Stroken is een houten vloer met een uitgesproken kleur. Deze kleur komt het beste tot zijn recht wanneer het kleurgebruik in de rest van het huis daarmee wordt afgestemd. Zo hebben de bewoners van dit huis er goed aan gedaan door de kleur van de muren licht te houden om de kleurstelling van het Afzelia Doussie hout extra te benadrukken. Daarnaast hebben de bewoners ook rekening gehouden met de verdere inrichting van de woning. Meubelstukken in eveneens donkere houttypes en een mooie lichtgrijze bank. Als kers op de taart bekleed een prachtige foto van een ondergaande zon, in dezelfde kleuren als de vloer, één van de wanden.

tapis afzelia doussie stroken

Gecombineerd met de prachtige grijze bank en de uitgesproken oranje muur

Tapis Afzelia Doussie Stroken gecombineerd met vloerverwarming

Het is tegenwoordig mogelijk om vrijwel alle houten vloeren te voorzien van vloerverwarming. Ook de Tapis Afzelia Doussie Stroken vloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Door gebruiken te maken van een Eiken Mozaiek vloer in plaats van een spaanplaat als ondervloer haalt men veel meer rendement uit de vloerverwarming. De verwarming hoeft dan niet zo hoog opgestookt te worden.

tapis afzelia doussie stroken

Een fraaie indruk van de unieke kleur van het Afzelia Doussie hout en de lichte muren die de kleur extra accentueren

Indien u geïnteresseerd bent, maar kampt met vragen kunt u deze uiteraard kwijt bij een van onze adviseurs. U kunt hiervoor bellen naar 088- 600 2000, of via de website contact opnemen.