Stone Collectie Zandsteen, Naturel Geolied, Koekange

Stilte, rust en natuur. Daarmee kunnen de bewoners van het fraaie landhuis in het Drentse dorpje Koekange zich omringen. Het gefluit van vogeltjes, de wind door de bomen en heel af en toe een langsrijdende auto op de N375 maken van dit fraaie plekje een oase van serene rust. Om de natuur binnenshuis nog eens extra te kunnen nabootsen hebben de bewoners ervoor gekozen om een van de schitterende Stone Collectie vloeren te laten leggen. In dit geval betreft het de Stone Collectie Zandsteen.

Stone Collection Zandsteen

De inrichting in combinatie met de Stone Collection zandsteen

Stone Collectie Zandsteen

De Stone Collectie is een heuse beleving. Deze houten vloeren collectie ziet er namelijk uit alsof er al jaren op geleefd is. Deze look heeft de houten vloer te danken aan een wel heel speciale behandeling. De planken van de Stone Collectie vloeren worden namelijk in een grote centrifuge ‘gewassen’ met stenen. Door deze combinatie ontstaat een prachtig doorleefde vloer met een authentieke uitstraling. Ook noesten zijn bijvoorbeeld nadrukkelijk aanwezig om de natuurlijke uitstraling van de vloer extra te benadrukken.

Stone Collection Zandsteen

Een detailfoto van de ruige tekening van de Stone Collection Zandsteen

Een ideale houten vloer

De houten vloeren van de Stone Collectie zijn niet alleen mooie, maar ook nog eens praktische houten vloeren. Zo zijn de Stone Collectie vloeren goed te combineren met vloerverwarming en kan de vloer zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Daarnaast hebben de planken van de Stone Collectie vloeren nauwelijks last van uitzetting of krimp. Daarom is er in dit geval ook voor gekozen om in dit geval de Stone Collectie Zandsteen vloer zeer strakgezaagd te leggen.

Stone Collection Zandsteen

De rustieke sortering van de Stone Collection Zandsteen

Hout met hout combineren

In veel gevallen denkt men: “Hout met hout combineren? Dat is toch net als een spijkerbroek met een spijkerjasje combineren, oftewel; not done”. Toch is tegenwoordig de spijkerjas prima te combineren met de spijkerbroek en dat geldt ook voor het combineren van hout met hout. Zo zijn de bewoners van het authentieke landhuis ook de combinatie aangegaan en staat er een fraaie houten dressoir in de woonkamer en is ook de tafel van hout. Een mooie combinatie. Verder zijn de muren van de ruimte waarin de Stone Collectie Zandsteen vloer ligt ook licht van kleur gehouden. Zo is valt de kleur van de houten vloer nog meer op.

Stone Collection Zandsteen

Hout met hout combineren

Zou u meer informatie willen over de Stone Collectie? Maak dan vrijblijvend een afspraak, u kan daarvoor het afspraakformulier invullen of bel 088 600 2000.

Bent u geïnteresseerd in Stone Collectie Parketvloer? Bereken hier uw prijs!