Stone Collectie Turfsteen, Naturel Geolied, Nieuweroord

Wilt u landelijk wonen en geen last hebben van toeterende auto’s, drukke mensenmassa’s en andere stadse rituelen, dan vindt u in Drenthe de perfecte plekjes om tot rust te komen. Zo ook in Nieuweroord, een dorpje vlakbij Hoogeveen. Aan de Luchiesvaart, een vertakking van de grotere Hoogeveense Vaart staat een vrijstaand landhuis waarin Baltussen Parket een nieuwe, zeer unieke Stone Collectie Turfsteen vloer mochten gaan leggen.

stone collectie turfsteen

De landelijke vloer met de moderne meubels

Stone Collectie Turfsteen, Naturel Geolied

De Stone Collectie vloeren staan erom bekend dat ze eruit zien alsof er al jaren op geleefd is. Een vloer waar, terwijl hij pas net nieuw is,  een heel leven in lijkt te zitten. Dit verouderingsproces is nogal bijzonder te noemen. De planken worden namelijk letterlijk “gewassen met stenen”. Na het drogen van de vloer worden de kleurstellingen van de vloer bepaald. De Stone Collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Puimsteen, blauwsteen, tufsteen, kalksteen, zandsteen en kiezelsteen. Op deze manier wordt het unieke uiterlijk van deze “verouderde” houten vloer gerealiseerd.

Echter, in deze situatie is gekozen om de vloerdelen andersom door de wasmachine te laten gaan. Zo werd de vloer niet maximaal “beschadigd” tijdens het wasproces.

stone collectie turfsteen

De fraaie tekening van het “veroudere” hout

Een landelijke houten vloer

De Stone Collectie wordt, mede dankzij zijn verouderde look, gezien als een landelijke vloer. Het is dan ook niet vreemd te noemen dat de bewoners van dit huis voor hun landelijke woning gekozen hebben voor een bijpassende vloer. Zo komt de gehele entourage zowel binnenshuis als buitenshuis overeen.

stone collectie turfsteen

De mooie witte plint

Stone Collectie geschikt voor ieder interieur

De bewoners van deze woning hebben gekozen voor meerdere sferen qua interieur. Zo zijn de zithoek en de keuken erg modern te noemen. De fraaie haard daarentegen oogt klassiek en authentiek. Zo is te zien dat de Stone Collectie met allerlei interieurs te combineren is. De vloer komt namelijk ook zeker tot zijn recht in een heel minimalistisch en modern interieur zodat het contrast goed te zien is.

stone collectie turfsteen

Vaak is het mooi om lichte kleuren voor de wanden te combineren met een houten vloer, dit zorgt voor extra nadruk op de vloer. Een gekleurde de wand erbij met een goede kleurkeuze kan dit nog eens extra benadrukken

Woodsupply Soundkiller met Stone Collectie

In sommige gevallen, vaak in oudere woningen, is de ondervloer nogal gehorig. In zulke gevallen is het mogelijk om onder de houten vloer een Woodsupply Soundkiller ondervloer te leggen. Deze vloer zorgt ervoor dat kraakgeluiden door het lopen veel minder worden. Deze Woodsupply Soundkiller is, net als vloerverwarming goed te combineren met de Stone Collectie vloeren, vandaar dat de bewoners hiervoor hebben gekozen.

stone collectie turfsteen

Ook in de keuken is de Stone Collectie Turfsteen doorgelegd

Indien u geïnteresseerd bent, maar kampt met vragen kunt u deze uiteraard kwijt bij een van onze adviseurs. U kunt hiervoor bellen naar 088- 600 2000, of via de website contact opnemen.

Bent u geïnteresseerd in Stone Collectie Parketvloer? Bereken hier uw prijs!