Stone Collectie Puimsteen In Hardwax, Hoogeveen

In een spiksplinternieuwe wijk aan de rand van het Drentse Hoogeveen staat een riante vrijstaande villa. Een van onze adviseurs is bij de bewoners van dit nieuwe woonhuis langs geweest om hen door middel van monsterborden en andere voorbeelden te laten zien wat mogelijk is in hun woning. Doordat de adviseur bij deze mensen thuis langskomt, kan er perfect gekeken wat nu precies bij de woning past. De keuze is uiteindelijk gevallen op de robuuste Stone Collectie Puimsteen vloer.

Stone Collectie Puimsteen

Een prachtige overview van de royale woonkamer

Stone Collectie Puimsteen In Hardwax

De Stone Collectie Puimsteen is een van de robuustere vloeren van ons assortiment. De ruige uitstraling dankt de Stone Collectie vloer zich aan de fabrieksmatige behandeling. De planken van een Stone Collectie vloer worden namelijk gewassen in een centrifuge met stenen. Het gebeuk en stoten van de stenen tegen de planken zorgt voor het doorleefde en ruige effect van de vloer. Na het drogen worden de planken voorzien van een kleur (Puimsteen, Zandsteen, Blauwsteen, Turfsteen, Kalksteen en Kiezelsteen) en daarna afgewerkt met een hardwax.

Stone Collectie Puimsteen

De lange planken van de Stone Collectie doen een ruimte groter lijken

Passend in ieder interieur

De houten vloeren van de Stone Collectie leggen we al een behoorlijke tijd in veel verschillende soorten woningen. Van woonboerderijen tot nieuwbouw-rijtjeshuizen. En het fijne is, de Stone Collectie vloeren passen in íeder interieur! Landelijk en authentiek of hip en modern, het maakt bij de Stone Collectie niet uit. Bovendien kan er gekozen tussen verschillende afmetingen van de planken. Ze zijn verkrijgbaar in in 2 verschillende maten: 12 x 185 mm en 16 x 220 mm.

Stone Collectie Puimsteen

Een detailfoto van de robuuste uitstraling van de Stone Collectie Puimsteen vloer

Stone Collectie Puimsteen

Het stijlvolle interieur van deze woning in combinatie met de Stone Collectie Puimsteen vloer

Grote, industriële stalen deuren

De Stone Collectie Puimsteen vloer ligt in dit geval in de woonkamer van deze ruime villa. De ruimte wordt afgesloten met de prachtige, grote stalen deuren. Een heel hippe en fraaie keuze. Het stalen frame met daarin de ramen zorgen ervoor dat de deuren beide ruimtes een open gevoel geven. Geluids- en warmte-dicht, maar toch een open gevoel. Een zeer stijlvolle, maar ook praktische keuze.

Stone Collectie Puimsteen

De prachtige deuren

Bent u geïnteresseerd in Stone Collectie Parketvloer? Bereken hier uw prijs!