Stone Collectie Blauwsteen In Hardwax, Hoogeveen

Hoogeveen groeit steeds verder. Het ene na het andere nieuwbouwproject wordt in gang gezet in zowel de rand van de Drentse plaats als in het centrum. Toch kent het centrum ook wel degelijk een stukje historie. Zo staan er in en rondom het bruisende centrum van Hoogeveen een flink aantal luxueuze jaren 30/40/50 woningen. In een van deze woningen hebben de eigen parketteurs op zowel de begane grond als op de eerste verdieping een nieuwe vloer mogen leggen. In deze klantcase snijden we de vloer op de bovenverdieping aan: de fraaie Stone Collectie Blauwsteen in Hardwax.

stone collectie blauwsteen in hardwax

Stone Collectie Blauwsteen In Hardwax

De Stone Collectie Blauwsteen is een van de robuustere vloeren van ons assortiment. De ruige uitstraling dankt de Stone Collectie vloer zich aan de fabrieksmatige behandeling. De planken van een Stone Collectie vloer worden namelijk gewassen in een centrifuge met stenen. Het gebeuk en stoten van de stenen tegen de planken zorgt voor het doorleefde en ruige effect van de vloer. Na het drogen worden de planken voorzien van een kleur (Puimsteen, Zandsteen, Puimsteen, Turfsteen, Kalksteen en Kiezelsteen) en daarna afgewerkt met een hardwax.

stone collectie blauwsteen in hardwax

Een houten vloer op de eerste verdieping

Een houten vloer kraakt, beweegt en leeft. Eigenlijk meerdere redenen om aan te nemen dat een houten vloer op de begane grond al voor de nodige overlast kan zorgen, laat staan op de slaapkamer boven. Toch is het tegenwoordig met de juiste hulpmiddelen goed mogelijk om ook om de bovenverdieping een houten vloer te leggen. Door gebruik te maken van een Soundkiller wordt het loopgeluid enorm gereduceerd waardoor het zelfs mogelijk is om een houten vloer in een appartement te leggen. Zelfs de robuuste en ruige Stone Collectie Blauwsteen vloer past in dit plaatje!

stone collectie blauwsteen in hardwax

Passend bij iedere sfeer

De Stone Collectie vloeren passen, ondanks hun ruige uiterlijk, bij vrijwel iedere sfeer. Houdt u van minimalistisch en modern, dan zorgt een Stone Collectie vloer voor een fantastisch contrast. Heeft u toch meer met de landelijke, warme en levendige sferen, dan is dat in combinatie met een Stone Collectie vloer een perfecte aanvulling. Op deze bovenverdieping is gekozen voor de middenweg. Daarnaast zijn zijn alle muren en plafonds wit gehouden, zodat de vloer extra goed opvalt. Verder kan er gekozen tussen verschillende afmetingen van de planken. Ze zijn verkrijgbaar in in 2 verschillende maten: 12 x 185 mm en 16 x 220 mm.

stone collectie blauwsteen in hardwax

Wilt u meer informatie over de Stone Collectie Blauwsteen vloer? Vul dan onderstaande banner in of bel 088 – 600 2000.

Bent u geïnteresseerd in Stone Collectie Parketvloer? Bereken hier uw prijs!