Rustieke Eiken Duoplank Vloer, Enkel gerookt, Geborsteld, Wit Geolied, Den Haag

Middenin Den Haag op ongeveer 100 meter van de Scheveningse Bosjes en Madurodam ligt deze woning met een fraaie, kunstzinnige inrichting. De voorkamer, zitkamer, eetkamer en suite zijn medio 2015 door Baltussen parket voorzien van een Eiken Duoplanken Vloer. Het kleurrijke interieur en het klassieke pand zorgen voor een schitterend geheel.

De woonkamer van de Haagse woning met daarin de Rustieke Eiken Duoplank Vloer, afgewerkt met een witte olie.

Eiken Duoplanken Vloer van de Baltussen Orange Label

De Duoplank vloeren zijn de laatste jaren een zeer geliefd product bij de klanten van Baltussen Parket, waardoor in 2015 is besloten de vloeren grootschalig in te kopen. Het voordeel voor de consument is het feit dat de vloeren hierdoor voor een zeer aantrekkelijke prijs worden aangeboden. De Eiken Duoplank Vloeren zijn beschikbaar in verschillende sorteringen en afwerkingen.

In deze klantcase is gekozen voor een de sortering A/B, waarbij de gezonde noesten zichtbaar zijn en de natuurlijke uitstraling benadrukt wordt. Naast de sortering A/B is er de Eiken Duoplank ‘Select’ waarbij de noesten niet aanwezig zijn, terwijl bij de Eiken Duoplank ‘Extra’ grote noesten en droge scheuren geoorloofd zijn.

Rustieke Eiken Duoplank Vloer, Wit Geolied, Den Haag

Een artistiek ingerichte woning met daarin de Rustieke Eiken Duoplank Vloer.

Kunstzinnig interieur & wit geoliede vloer

Bij de inrichting van het interieur is gekozen voor een opvallend kleurgebruik. De meubels en kleurrijke schilderijen voorzien de woning van een bloeiende uitstraling, terwijl de wit geoliede duoplanken vloer minder dominant aanwezig is. De algehele uitstraling blijft hierdoor mooi in evenwicht.

Rustieke Eiken Duoplank Vloer, Wit Geolied, Den Haag

Een Eiken Duoplank Vloer in een sfeervolle woning van dit muzikale gezin.

Muziekinstrumenten bij een Houten Vloeren?

De piano verklapt dat de Eiken Duoplanken zich bevindt in de woning van een muzikaal gezin. De Klank is voor muzikanten erg belangrijk. Een Houten Parketvloer kan ervoor zorgen dat de klank harder overkomt. Er zijn echter maatregelen te nemen waardoor de klanken optimaal naar voren komen, zoals het plaatsen van kleden. De muzikant uit deze klantcase was hier zichtbaar van op de hoogte.

Rustieke Eiken Duoplank Vloer, Wit Geolied, Den Haag

Een kunstzinnig interieur en de wit geoliede Duoplanken vloer vormen een fraai geheel.

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!

Nog niet uitgekeken? Neem gerust een kijkje op de Onze Vloeren Pagina voor meer vloeren uit ons assortiment, de Mozaïekvloeren pagina of Laat u inspireren door onze overige klantcases!