Raftwood Amazone Vloer, Verlijmd, Hoogeveen

In de rustige Drentse plaats Hoogeveen staat dit fraaie herenhuis met prachtige hoge ramen en plafonds. Onlangs is deze woning flink onder handen genomen om zo de woning een nieuw leven in te blazen, uiteraard wordt de authenticiteit van de woning behouden. Bij een authentieke woning past uiteraard een authentieke vloer, daarom hebben de bewoners gekozen voor een robuuste en stijlvolle Raftwood Amazone vloer.

Raftwood amazone vloer

De prachtige robuuste tekening van de Raftwood Amazone vloer

Raftwood Amazone vloer verlijmd op spaanplaat

De Raftwood Amazone vloer staat bekend om zijn ruige en robuuste uitstraling. Deze uitstraling heeft de vloer te danken aan het feit dat de vloer gefabriceerd is uit oude Oost-Europese spoorbielzen. Een houten vloer met een verhaal en een geschiedenis, dat past natuurlijk perfect bij deze woning. Daarnaast is de vloer verlijmd op spaanplaat. Uiteraard is het mogelijk om de vloer op diverse wijzes te leggen. De bewoners van dit huis hebben echter besloten het op deze manier te doen. Ook is het mogelijk om de Raftwood Amazone  vloer te combineren met vloerverwarming.

Raftwood amazone vloer

De voorkamer met de authentieke vormen van de woning

Lichtinval op een houten vloer

Zoals hierboven beschreven beschikt te woning over prachtige grote ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Dit komt de sfeer van dit fraaie huis zeker ten goede. Doorgaans wordt aangenomen dat veel lichtinval ten koste gaat van de vloer. Uiteraard zal de vloer in de loop der tijd verkleuren door het zonlicht, maar die verkleuring is niet per definitie verkeerd. In het geval van de Raftwood Amazone geeft de verkleuring de vloer extra karakter zodat de ruige, robuuste uitstraling van deze natuurlijke vloer nog meer wordt geaccentueerd.

Raftwood amazone vloer

De lichte muren zorgen voor een mooie balans tussen vloer en interieur

Authentiek wonen met een Raftwood Amazone vloer

De bewoners van deze woning hebben in zowel de voor- als de achterkamer van dit huis de Raftwood Amazone vloer laten leggen. In beide vertrekken is duidelijk het klassieke, wat dit luxe woonhuis te bieden heeft, terug te zien. Zoals de schouw en de openslaande deuren van de ramen aan de voorzijde van de woning. Dit alles staat mooi in één lijn met de matchende vloer. Uiteraard is deze vloer ook perfect te combineren met een juist heel modern en minimalistisch ingerichte woning zoals deze.

Raftwood amazone vloer

De imposante schouw die perfect matcht met de Raftwood Amazone vloer

Nog niet uitgekeken? Neem gerust een kijkje op de Onze Vloeren Pagina voor meer vloeren uit ons assortiment, de Raftwood Vloeren pagina of Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Raftwood houten vloeren? Bereken hier uw prijs!