Prefab Visgraat Eiken Rustiek Sand met vloerverwarming, Amstelveen

In een woning in Amstelveen, op loopafstand van het Amsterdamse Bos, heeft Baltussen Parket een fraaie visgraat vloer mogen leggen. Het gaat om een Eiken visgraat rustiek vloer, in de kleur Sand. In deze klantcase vertellen wij graag meer over deze vloer en laten wij trots het resultaat zien.

Prefab Visgraat Eiken Rustiek Sand, Amstelveen

Ook op het opstapje is de visgraatvloer gelegd.

Prefab visgraat

Onze eigen parketteurs hebben in deze woning een prefab visgraatvloer gelegd, ook wel duoplank visgraatvloer genoemd. Een Duoplank wordt fabrieksmatig behandeld, en is hierdoor direct beloopbaar. Met duoplank visgraatvloeren zijn lange visgraat friezen mogelijk tot wel 1 meter. Duoplank visgraatvloeren zijn verkrijgbaar in ruim 100 verschillende afwerkingen, en met de meeste houtsoorten mogelijk in combinatie met vloerverwarming, waar deze bewoners ook voor gekozen hebben.

Prefab Visgraat Eiken Rustiek Sand met vloerverwarming, Amstelveen

Lichtinval zorgt ervoor dat de kleur van de vloer mooi tot zijn recht komt.

Eiken Rustiek Sand

De vloer in deze woning is gemaakt van Europees Eiken. Eiken heeft van zichzelf een geelbruine tot donkerbruine kleur; de kleurvariaties zorgen ervoor dat iedere plank uniek is. De Sand olie die aangebracht is op het hout zorgt voor een natuurlijke kleur. De bewoners van dit huis hebben voor hun interieur in de woonkamer ook gekozen voor natuurlijke kleuren, zoals bruin en groen. Dit zorgt ervoor dat het een mooi geheel vormt.Prefab Visgraat Eiken Rustiek Sand met vloerverwarming, Amstelveen

Voor natuurlijke kleuren kan er ook gekozen worden voor een meubelstuk in juist een opvallende kleur, waar deze bank een mooi voorbeeld van is!

Vloerverwarming

Bij Baltussen Parket garanderen we dat een mooie houten vloer ten alle tijden gecombineerd kan worden met een energiezuinige woning en alle overige voordelen van vloerverwarming. Twee belangrijke voordelen van vloerverwarming zijn dat er geen zichtbare radiatoren meer zijn in de ruimtes en een constante temperatuur in huis.

Prefab Visgraat Eiken Rustiek Sand met vloerverwarming, Amstelveen

De parketvloer ligt niet alleen in de woonkamer, maar is ook doorgetrokken naar de keuken!

Heeft u interesse in een Eiken Visgraat of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als het gaat om visgraatvloeren? Neem dan contact op met ons via 088 600 2000 of mail naar info@parketonderhoudservice.nl en wie weet heeft u binnenkort zo’n klassieke houten vloer in uw woonkamer liggen.