Grigio Tapis Rustiek 1-bis in Naturel Olie, Nieuwlande

Rust, stilte en natuur. Drie woorden die de Drentse landerijen perfect omschrijven. Op de HEMA-steden (Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen) vindt u in de Noord-Oostelijke provincies weinig drukte en reuring. Zo ook in het dorpje Nieuwlande. Het net iets meer dan 1200 inwoners tellende authentieke dorpje kent een aantal fraaie landhuizen en woonboerderijen waarvan dit er een is. De bewoners van dit huis wilden graag een nieuwe houten vloer en kwamen terecht bij Baltussen Parket. Onze eigen parketteurs mochten daarom een unieke Grigio Tapis Rustiek 1-bis in Naturel Olie gaan leggen in Nieuwlande.

grigio tapis rustiek 1-bis naturel olie (4)

De grijze en aardse kleurstelling van de Grigio vloer.

Grigio Tapis Rustiek 1-bis in Naturel Olie

Grigio vloeren hebben als kenmerk dat ze een authentieke, verouderde uitstraling hebben. De aardse grijstinten en leemkleurige patronen maken de Grigio een vloer tot een bijzondere beleving. De inrichting van de landelijke woning geeft aan dat de Grigio een uitstekende keuze is. De inrichting straalt namelijk, dankzij de authentieke meubelstukken en vele houten accessoires, hetzelfde gevoel uit als de vloer. Kortom, een perfecte match!

grigio tapis rustiek 1-bis naturel olie (4)

Een mooie overview van de Grigio vloer

Grigio vloeren en speciale pigmenten

Grigio biedt 5 gedekte pigmenten aan. De parketdelen ondergaan na de keuze van een pigment een bijzondere bewerking. Hierdoor ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. Ook bijzonder aan dit product is het feit dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. De basiskleur wordt afgewerkt met een transparante onderhoudswas, of u kiest voor een witte of zwarte onderhoudswas. Grigio vloeren zijn te verkrijgen in verschillende varianten.

grigio tapis rustiek 1-bis naturel olie (4)

Een niet alledaagse legwijze: driedubbele visgraat

In dit geval is gekozen voor een drievoudig visgraatpatroon met een Wengé bies. De vloer is afgewerkt met een naturel olie wat de uitstraling van de Grigio vloer zoveel mogelijk natuurlijk houdt.

grigio tapis rustiek 1-bis naturel olie (4)

Een pittige klus: het strak afwerken van de vloer rondom de pilaar

De vele mogelijkheden van de Grigio vloer

De verschillende kleurpigmenten van de Grigio vloer zijn niet de enige vele mogelijkheden. Zo kan een Grigio vloer verlijmd, maar ook zwevend gelegd worden. Dat houdt in dat een Grigio vloer ook goed mogelijk is in appartementen (mits er gebruikt wordt gemaakt van de juiste ondervloer). Verder is ook vloerverwarming uitstekend te combineren met een Grigio vloer en haalt u ruim voldoende rendement uit uw vloerverwarming.

Bent u geïnteresseerd in Grigio Vloeren? Bereken hier uw prijs!