Essen 3-strook lamelparket Zijdemat Gelakt, Hoogeveen

Een Essen 3-strook lamelvloer en zijdemat gelakt. In deze woning was rust de basis om vanuit verder te werken. De lichte Essen stroken creëren een bepaalde rust in huis welke wordt versterkt door de witte muren. De Essen stroken zijn afgewerkt met een zijdematten laklaag. Zo blijft de oorspronkelijke kleur van het Essen hout behouden en straalt de houten vloer een serene sfeer uit.

Tapis Essen Stroken Zijdematte lak

Mogelijkheden Essen 3-strook lamelparket

De mogelijkheden met een Essen 3-strook lamelparket zijn beperkt. Dit komt omdat het een redelijk specifieke vloer betreft. Echter, er is ruime keuze in de breedte van de stroken en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. De Essen 3-strook kan geleverd worden in bijvoorbeeld 3 stroken van 4cm, 3 stroken van 7 cm en 3 stroken van 9 cm.

Essen hout heeft een hoge reputatie. Het is een sterke houtsoort waardoor deze uitermate geschikt is voor een houten vloer. Intensief gebruik is dus een van de aspecten waarom gekozen kan worden voor een Essen houten vloer. De lichte uitstraling kan extra worden benadrukt door de vloer te behandelen met een iets lichtere variant dan de naturel olie, bijvoorbeeld een naturola olie, of zelfs een witte olie voor een extra witte uitstraling.

In deze klantcase is er voor gekozen om de Essen 3-strook te behandelen met lak. Dit behoudt de natuurlijke kleur van het Essen hout en zorgt voor een sterke afwerkingslaag met relatief weinig onderhoud.

Tapis Essen Stroken Zijdematte lak

Referentie

De klant heeft bewust gekozen voor een Essen 3-strook lamelparket. De rust die deze parketvloer uitstraalt, sluit uitstekend aan op de rest van het interieur.  Er is bewust gekozen voor veel wit in huis. Zo zijn de wanden, het plafond en zelfs enkele meubelstukken rustig gehouden door te kiezen voor eenzelfde kleur. Hier sluit de vloer perfect op aan, versterkt dit effect en hierdoor valt ook de fraaie kleur van het Essen hout extra goed op.

De bijzondere eye-catchers van deze woning krijgen op deze Essen vloer de aandacht die ze verdienen. Opvallend zijn de prachtige vlinderstoelen van Designer Arne Jacobsen die helemaal tot hun recht komen in dit smaakvolle en serene interieur.

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Essen Stroken? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.