Eiken Vloer Wit, Enkel Gerookt, Dalfsen

De Gerookte Eiken Planken vloer uit deze klantcase ligt in Dalfsen. De gemeente staat erom bekend dat zij jong én erg energiek is. Het is een prachtige toeristische plaats, liggend aan het Overijsselse Vechtdal. Als je een liefhebber bent van de natuur, dan is het zeker een keer leuk om de omgeving Dalfsen te bezoeken. In deze klantcase behandelen we een modern ingerichte woning in Dalfsen.

De zonnestralen vallen binnen in deze woning met een Eiken, Enkel Gerookte, Wit, Rustieke vloer.

Een geweldige mix van materiaal & kleur

In het interieur is een mooie combinatie te zien van verschillende kleuren én materialen. De bruin- en crèmetinten nemen het voortouw en vormen een goede basis binnen deze warme kamer. Qua accessoires is er gekozen voor blauwe en groene tinten. De kleuren zorgen voor een frisse uitstraling en doen denken aan een mooie zonnige dag, met de bekende blauwe lucht. De combinatie van warme en koude tinten zorgen voor een evenwichtige uitstraling.

Eiken vloer in sfeervolle woning in Dalfsen

Eiken Vloer Wit, Enkel Gerookt,

De vloer is afgewerkt met een witte olie en is enkel gerookt.

Prachtige lichte eiken vloer

Licht en kleur in het interieur

Licht en kleur halen niet alleen een bepaalde stemming op, maar hebben ook invloed op de ruimte. Ze zorgen voor sfeer in huis.

Modern interieur

Nog niet uitgekeken? Neem gerust een kijkje op de Onze Vloeren Pagina voor het gehele assortiment of op de Eiken vloeren pagina voor een soortgelijke vloer. Of Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank Verouderd? Bereken hier uw prijs!