Eiken Visgraat verouderd, gerookt en wit geolied, Hoogeveen

Een Eiken visgraat parketvloer biedt veel mogelijkheden qua afwerkingen. Hierdoor kunnen er veel verschillende stijlen worden benadrukt. Van klassiek en authentiek tot strak en modern. Maar wat als je een verouderde Eiken visgraat combineert met een modern interieur? Juist, dan krijg je 2 verschillende stijlen in huis die samenvloeien tot een geweldig interieur.

Een verouderde Eiken visgraat sluit prachtig aan op een modern interieur.

Een verouderde Eiken visgraat sluit prachtig aan op een modern interieur.

Mogelijkheden voor een tapis Eiken visgraat

Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft een Eiken visgraatvloer. Er is ruime keuze in afmetingen van de vloerdelen, randafwerkingen en afwerkingen van de visgraatvloer. Bij deze Eiken visgraatvloer is er gekozen voor een Rustiek verouderde visgraat met een band en bies rondom de vloer. Qua afwerking heeft deze vloer ook een unieke behandeling ondergaan. De Eiken visgraat is behandeld met rookvloeistof waardoor deze een diepe verouderde tint heeft gekregen. Vervolgens is de visgraatvloer wit geolied voor een moderne touch en een goede bescherming.

Door de vele mogelijkheden van een visgraatvloer kan deze elke gewenste uitstraling krijgen, waardoor deze in elk interieur uitstekend tot zijn recht komt. Ook het combineren van een robuuste verouderde visgraatvloer met een modern interieur is een uitstekende keuze zoals goed naar voren komt in deze klantcase.

Eiken visgraat verouderd, gerookt en wit geolied

De dieprode kleur van deze keuken sluit prachtig aan op de verouderd grijze tinten in de Eiken visgraatvloer.

De liefde voor muziekinstrumenten straalt van het interieur af

De liefde voor muziekinstrumenten straalt van het interieur af.

 Referentie

Aan de rand van Hoogeveen vinden we deze prachtige villa waar de liefde voor sfeer en stijl vanaf straalt. De verouderde Eiken visgraatvloer gerookt en behandeld met witte vloerolie komt hier uitstekend tot zijn recht. Deze klant heeft de intentie om volop te genieten van het leven, het huis dat vol staat met muziekinstrumenten laat dit al duidelijk naar voren komen. Modern met een vleugje authenticiteit straalt van deze woning af.

Eiken visgraat verouderd, gerookt en wit geolied

Een verouderde Eiken visgraatvloer, gerookt en afgehandeld met een natuurlijk witte vloerolie.

Een interieur om je prettig in te voelen als echte muziekliefhebber. De warme authentieke sfeer die deze visgraatvloer uitstraalt versterkt dit effect. Rondom de visgraatvloer is een band met Wengé bies geplaatst. Een unieke manier om een tapis visgraat af te werken die net dat stukje extra geeft aan uw vloer.

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Eiken Verouderd Visgraat? Bereken hier uw prijs!

 

Comments are closed.