Eiken Visgraat Tapis Wit Geolied, Haren

Een Eiken visgraat welke is behandeld met witte olie. De witte olie op deze prachtige Eiken visgraat zorgt voor een frisse look. Deze visgraat is gelegd in de gehele woning, zowel op de begane grond als op de etages. Door in de gehele woning te kiezen voor eenzelfde parketvloer wordt er rust er ruimte gecreëerd. Dit is uitstekend terug te zien in deze prachtige ingerichte woning te Haren.

Tapis Eiken Visgraat Wit Geolied

Mogelijkheden Eiken Visgraat Tapis

De mogelijkheden met een Eiken visgraat tapisvloer zijn gigantisch. In deze klantcase is er gekozen voor een traditioneel visgraat patroon. Door een zeer rustige sortering Eiken hout te nemen en deze nadien te behandelen met een witte olie heeft de vloer een moderne uitstraling gekregen.

De Eiken visgraatvloer is rondom afgewerkt met een zwarte Wengé bies en een Eiken band. In combinatie met de hoge plint geeft dit een zeer strak eindresultaat en een ruimtelijke uitstraling.

Tijdens het leggen van de vloer is er gebruik gemaakt van een speciale ondervloer. Deze ondervloer zorgt ervoor dat de loopgeluiden niet naar de naast- en ondergelegen buren gaan. Wij werken in appartementen altijd met TNO goedgekeurde ondervloeren. Met het daarbij behorende TNO rapport kunt u op deze wijze aantonen dat wettelijke geluidsnormen zijn gehanteerd. Dit is veelal verplicht en staat vaak omschreven in uw huurcontract of de huishoudelijke reglementen.

Eiken visgraat tapis wit geolied

Referentie

Deze prachtige woning in het villadorp Haren heeft alles om je in thuis te voelen.

Het klassieke interieur in combinatie met de moderne visgraatvloer maken van deze woning een waar juweeltje. De klant weet precies wat hij wil met interieur. Dit is uitstekend te zien in alle elementen die samenvloeien tot één groot geheel.

Tapis Eiken Visgraat Wit Geolied

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Klassiek Eiken Visgraat? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.