Eiken Rustiek Geborsteld lamelparket Naturel Geolied, Meppen

Een Eiken rustiek geborsteld lamelparket behandeld met naturel olie. Vanuit de drukke randstad, een het pittoreske dorpje Meppen, een hele verandering. Deze boerderij wordt benadrukt door de lamelvloer Eiken rustiek die overal zijn gelegd, zowel op de begane grond als op de etages. Hierdoor lijken de ruimtes optisch nog ruimer en zijn alle ruimtes met elkaar verbonden.

Tapis Eiken Rustiek geborsteld Natuurlijk geolied

Mogelijkheden Eiken Rustiek Lamelparket

Eiken rustiek heeft een robuuste uitstraling die uitstekend aansluit op de houten constructies in de boerderij. De Eiken vloer is geborsteld om een zo robuust mogelijk effect te creëren. Het borstelen van de vloer zorgt er ook voor dat de structuur van het hout beter zichtbaar wordt. Bijkomend voordeel is dat eventuele beschadigingen en krassen hierdoor minder opvallen, een uitstekende keuze met kinderen die hun energie laten gaan op de houten vloer. Een Eiken rustiek geborstelde vloer is gemaakt om op te leven.

Eiken rustiek is om meerdere manier te behandelen. De parketvloer in deze klantcase is geborsteld en behandeld met naturel olie. Het is echter ook mogelijk om de houten vloer te verouderen door deze te trommelen of te schaven. Wanneer deze verouderingsmethodes worden gecombineerd wordt de vloer nog ruiger dan in deze boerderij. De mogelijkheden zijn hierin nagenoeg onbeperkt.

Een Eiken vloer heeft het grote voordeel dat deze looizuur bevat, hierdoor is het uitstekend mogelijk om een groot aantal kleuren toe te voegen. Van een whitewash effect tot aan een nagenoeg zwart geoliede vloer. In deze woning is er voor gekozen om de Eiken rustiek lamelvloer te behandelen met naturel olie om de natuurlijke tinten te behouden.

Tapis Eiken Rustiek geborsteld Natuurlijk geolied

Referentie

De verhuizing vanuit de drukke stad heeft geresulteerd in een rustiger leven. Dit gezin geniet nu van de ruimte, die de boerderij in Meppen biedt. Een kantoor aan huis en voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Dit gezin koos voor een woning in Meppen, om rust te creëren voor hunzelf en de kinderen. Hier hebben zij een werkelijk prachtige boerderij met een groene omgeving, waar de kinderen kunnen genieten van de omgeving en de paarden.

De rustieke Eiken parketvloer in combinatie met de houten constructie in de gehele boerderij maken het tot een prachtig landelijk geheel waar iedereen in de drukke stad van kan dromen.

Tapis Eiken Rustiek geborsteld Natuurlijk geolied

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Eiken Planken Vloeren? Bereken hier uw prijs!

 

Comments are closed.