Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat, Naturola Geolied, Hoogeveen

In hetzelfde moderne woonhuis in de nieuwbouwwijk “De Erflanden” te Hoogeveen, waar op de bovenverdieping de Eiken Duoplank ligt, ligt op de benedenverdieping een unieke Driedubbele Mozaïek Visgraat vloer. Deze Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat vloer is bijzonder uniek. Uiteraard zijn visgraat vloeren veelal bekend en vaak terug te zien, maar een variant als deze, waar mozaïek gecombineerd wordt met het visgraat patroon is extra bijzonder!

Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat

Een prachtig bovenaanzicht van het fraaie patroon

Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat, Naturola geolied

In de moderne vintage woonkamer is gekozen voor een unieke Eiken Natuur Driedubbele Mozaïek Visgraat vloer. Eiken Visgraat vloeren zijn tegenwoordig steeds vaker in trek. Waar dit type vloer vaak aan te treffen is in historische panden, legt men heden ten dage dergelijke vloeren steeds vaker in een woonkamer. Er wordt zo een industrieel gevoel opgewekt en door uw huis dan, net als in dit huis, vintage of retro tinten te geven met behulp van meubels en accessoires ontstaat er een fraai geheel. Daarnaast is gekozen voor een naturola olie. Deze olie heeft net iets minder wit kleurpigment dan een witte olie wat ervoor zorgt dat de vloer toch nog zijn natuurlijke karakter behoudt, met een frisse witte tint. Zelfs als het dan donker is, oogt de vloer warm!

Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat

Ook in de keuken ligt deze unieke houten vloer

Ook is in deze woning gekozen om in de cementdekvloer onder de Eiken Natuur Driedubbele Mozaïek Visgraat vloer ook vloerverwarming te plaatsen. Ook dit is zeer goed mogelijk en geeft nog meer warmte aan het gehele plaatje. Een ander bijkomend voordeel is de duurzaamheid van deze vloer. Door het gebruik van het Mozaïek patroon, wat inhoudt dat de vloer is opgebouwd uit strookjes van 8 mm (ook wel “friezen” genoemd), zorgt voor extra stevigheid. Dat betekent dat de vloer zeer geschikt is voor intensief gebruik.

Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat

De fraaie inrichting van de woning

Eiken Driedubbele Mozaïek Visgraat

Duidelijk te zien: het bijzondere motief dankzij deze legwijze

 

Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Klassiek Eiken Visgraat? Bereken hier uw prijs!