Eiken Duoplank Rustiek A/B, Wit Geolied, Tarkoflex Ondervloer, Hoogeveen

In het Drentse Hoogeveen kan men sinds 2000 prachtig wonen in de gezinsvriendelijke woonwijk de Erflanden in Hoogeveen. De woningen zijn sinds 2000 splinternieuw opgeleverd en daardoor extra duurzaam. Deze royale hoekwoning is daar één van. Baltussen Parket kreeg de opdracht om in dit woonhuis zowel boven als beneden een nieuwe vloer te leveren. Boven betreft dit een Eiken Duoplank Rustiek A/B vloer en beneden een unieke Eiken Natuur Driedubbele Mozaïek Visgraat vloer. Allereerst alle aandacht voor de Eiken Duoplank Wit Geolied.

Eiken Duoplank Wit Geolied

De wit geoliede Eiken Duoplank in één van de slaapkamers

Eiken Duoplank, Wit Geolied

Eén van de grotere voordelen van de Eiken Duoplank vloer is dat er talloze mogelijkheden van afwerkingen zijn. Verschillende oliën, kleuren, geborsteld of gestoomd, diverse legwijzes en ook vloerverwarming is zeer goed te combineren met deze veelzijdige vloer. Niet alleen het technische aspect van de vloer is mooi, ook het uiterlijk, wat niet geheel onbelangrijk is bij de keuze van deze vloer, is zeer aantrekkelijk. De natuurlijke en bovendien rustig ogende look van de vloer is in vrijwel ieder interieur makkelijk te combineren. De keuze om deze Eiken Duoplank in een witte olie te zetten is in dit geval een uitstekende keuze geweest van de bewoners van dit huis. Het zorgt voor warmte en rust, twee belangrijke aspecten als het gaat om een slaapkamer!

Eiken Duoplank Wit Geolied

Ook in de hal prijkt de Eiken Duoplank

Een houten vloer op de bovenverdieping

Doorgaans wordt aangenomen dat houten vloeren op verdiepingen in een huis of zelfs in appartementen sterk worden afgeraden of zelfs niet kunnen. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden als het gaat om het leggen van de houten vloer die ervoor zorgen dat dit juist heel goed mogelijk is. Geluidsoverlast en ongelijke ondervloeren zijn de voornaamste redenen waardoor men denkt dat het onmogelijk is om op een bovenverdieping een houten vloer te leggen. In dit geval is om op beide gevallen in te spelen gekozen voor een Tarkoflex ondervloer. Deze ondervloer biedt een oplossing voor zowel de ongelijke delen (bobbels en kuilen), maar ook reduceert het veel loopgeluid. Een houten vloer bij u in de slaapkamer is dus zeer goed mogelijk!

Eiken Duoplank Wit Geolied

De fijne witte gloed over de eiken vloer dankzij de witte olie

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!

Laat u inspireren door onze overige klantcases!