Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt – Donker Geolied – Amersfoort

In een rustige wijk, net buiten het centrum van de Utrechtse stad Amersfoort staat een bijzonder fraaie en authentieke villa. In deze villa hebben de parketteurs van Baltussen Parket in 2015 een prachtig bijpassende Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt vloer mogen leggen.

Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt

Een stijlvolle inrichting gecombineerd met de prachtige vloer

Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt

De mogelijkheden om van de Eiken Duoplank zijn bijna onbeperkt. Licht of donker, rustiek of zacht, breedtes en lengtes en ga zo maar door. In dit geval is er gekozen voor een verouderde en gerookte variant. Een die precies bij de stijl van het huis past.

Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt

Ook in de gang ligt de vloer doorgelegd

Een verouderde en gerookte eiken vloer

Dit wordt gedaan in speciale rookkamers. Eikenhout is de enige houtsoort die looizuur bevat, wanneer dit in contact komt met ammoniakdampen treedt er verkleuring op. Een zeer natuurlijke methode om uw vloer die oude look te geven. Het verouderen van de eiken vloer versterkt de verouderde look nog meer. Zo heeft u met een een splinternieuwe Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt vloer een vloer in huis die er al honderd jaar lijkt te liggen.

Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt

Een gedetailleerde blik op de look van deze vloer

Een perfecte match met het interieur

De Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt vloer klopt precies met het fraaie interieur waar de bewoners voor hebben gekozen. Het is stijlvol en past precies in het plaatje van de vloer. Zelfs het plafond matcht perfect met het geheel. De prachtige vormgegeven balken stralen precies het juiste gevoel uit.

Eiken Duoplank Verouderd En Gerookt

Een prachtige overview

Bent u geïnteresseerd in Verouderd Eiken Parketvloer? Bereken hier uw prijs!