Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geolied, Zuidwolde

In het voorjaar van 2015 is deze Baltussen Duoplank Vloer gelegd in een vrijstaande woning aan de rand van Zuidwolde. De vloer is zwevend gelegd op de geluidsreducerende ondervloer en afgewerkt met een naturel olie.

Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geolied, Zuidwolde

Een Rustieke Eiken Duoplank Vloer in een ruime vrijstaande woning in Zuidwolde.

Rustiek Eiken Vloer

Het echtpaar ruilde dit voorjaar de provincie Utrecht in voor deze woning in het landelijke Drenthe. De natuurlijke uitstraling van de Rustiek Eiken Vloer sluit uitstekend aan bij de groene omgeving waarin de woning zich bevindt. Bij een Rustiek Eiken Vloer A/B, zoals in deze klantcase, zijn de gezonde noesten en andere natuurlijke aspecten duidelijk zichtbaar.

In tegenstelling tot Rustiek A/B zijn de noesten bij Rustiek Eiken Select niet aanwezig. Rustiek Select heeft hierdoor een modernere uitstraling. Bij de Rustiek Extra zijn grotere noesten en droogte scheuren geoorloofd en heeft hierdoor een zeer robuuste uitstraling.

Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geolied, Zuidwolde

De open keuken met daarin de Eiken Duoplank Vloer.

Houten Vloer in Keuken

Bij de inrichting van het interieur heeft het echtpaar gekozen voor een open en ruimtelijk interieur. De vele ramen en het gebruik van lichte kleuren zorgen hierbij voor een frisse uitstraling. De Eiken Duoplanken zijn doorgetrokken tot in de open keuken, een plek waar vloeronderhoud extra aandacht verdiend.

De de harp verklapt de aanwezige muzikaliteit in huis. Een schitterende aanvulling op het interieur.

Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geolied, Zuidwolde

De aanwezigheid van deze harp verklapt de muzikaliteit in het gezin.

Referentie en ervaring met Baltussen Parket

De bewoners uit deze klantcase kwamen in contact met Baltussen Parket via de website. Door de snelle en adequate opvolging na de offerteaanvraag, werd besloten de vloer door Baltussen Parket te laten leggen. Het echtpaar is zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geolied, Zuidwolde1

De Eiken Duoplank Rustiek Naturel Geoliede vloer in Zuidwolde.

Neem een kijkje op de Eiken Duoplank Pagina voor meer informatie over deze vloer, of Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!