Eiken Duoplank, Orange Label, Naturel Geoliede Parketvloer, Utrecht

Eiken Duoplank op overloop en slaapkamer

De overloop en de slaapkamers op de eerste verdieping van deze woning in Utrecht zijn voorzien van een Eiken Duoplank Naturel Orange Label Parketvloer. Na een samenwerking van ruim 30 jaar met onze leverancier, worden de Eiken Duoplanken grootschalig ingekocht met een zeer aantrekkelijke prijs voor de consument als gevolg. De Eiken Duoplank Orange Label is afgewerkt met een naturel olie om zodoende de natuurlijke uitstraling te behouden.

Eiken Duoplank Naturel Geolied, Utrecht

De natuurlijke uitstraling van de Eiken Duoplank in één van de slaapkamers.

Referentie

De mooie foto’s op de website, trokken de aandacht van de particulieren uit deze klantcase. Er werd vervolgens besloten om een bezoek te brengen aan de showroom in het hoofdkantoor in Hoogeveen. Na een prettig gesprek en het zien van de grote voorbeeldvloeren besloten was de keuze snel gevallen op een samenwerking met Baltussen Parket. Het echtpaar was er niet van op de hoogte dat de vloeren door het hele land gelegd worden. Baltussen Parket heeft echter adviseurs en parketteurs verdeeld over het hele land, waardoor de consumenten uit alle Nederlandse windstreken met veel plezier bediend worden.

Eiken duoplank naturel geolied, Utrecht

De Eiken Duoplank Naturel Geoliede Vloer in één van de slaapkamers.

Neem een kijkje op de Duoplank Vloeren pagina voor meer informatie over deze vloer, of Laat u inspireren door onze overige klantcases

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!