Eiken Duoplank, Blank Geolied, Amsterdam

De woning van deze klantcase ligt aan t ‘IJ in Amsterdam. Het IJ is een rivier in de provincie Noord-Holland. Het IJ scheidt de Amsterdamse binnenstad van Amsterdam-Noord. IJ betekent water. Wonen aan het IJ biedt ruimte, rust en een prachtig uitzicht over het water en veel groen. In deze woning wonen een man en vrouw. Zij gaan door het leven met als motto: je leeft vooruit, terugkijkend op dierbare herinneringen.

Eiken Duoplank,Blank Geolied

Modern appartement in Amsterdam aan t’IJ

Eiken Duoplank, Blank Geolied

In dit appartement aan t ‘IJ in Amsterdam is de vloer voorzien van een prachtige Eiken Blank Geoliede vloer. Een Eiken vloer beschikt over een eigenzinnig karakter en straalt kalmte en rust uit. De lichte en warme vloer zorgt ervoor dat het moderne interieur van deze tweegezinswoning goed tot zijn recht komt.

Eiken Duoplank, Blank Geolied

Lichte meubels in combinatie met natuurlijke vloer

Houden van hout

Een Eiken plank zorgt voor een onderscheidend karakter. De brede planken geven de woning een ruimtelijke uitstraling. De vloer is afgewerkt met een blanke olie. Bij olie komt er geen laag op het hout, maar worden de poriën verzadigd. Olie moet in de vloer worden geboend, totdat de vloer verzadigd is. Het grote voordeel van een geoliede vloer is dat deze lokaal bijgewerkt kan worden. Een ander voordeel is dat elke gewenste kleur mogelijk is. Een geoliede vloer zorgt voor een matte en natuurlijke uitstraling.

Eiken Duoplank, Blank Geolied

Eiken Duoplank, Blank Geolied

Leef het leven

In deze woning wonen twee mensen met elk hun eigen hobby’s en passie. Zo luistert hij naar de klanken van klassieke muziek, kijkend door het raam om weg te dromen in de muziek en het uitzicht. Muziek werkt ontspannend en heeft invloed op ons als mens, omdat het bijna alles kan. Het kan ons vrolijk stemmen, ontroeren, opzwepen of kippenvel bezorgen.

Eiken Duoplank, Blank Geolied

Muzikaal tintje

Kunst op een houten vloer

Ook zij heeft haar eigen hobby en dat is duidelijk te zien, want op de onderstaande foto voel je dat er net een kunstenares de kamer heeft verlaten. Schilderen is een vrije uiting van creativiteit en emotie. Je kan zonder te spreken alles vertellen op één doek. Dansend op de natuurlijke Eiken vloer, omdat haar grote passie de Argentijnse tango dansen is. Zo zie je dat een vloer niet alleen maar een vloer is, maar zoveel meer. De houtnerven zijn een beetje te vergelijken met het leven: elke nerf staat voor een dierbare herinnering.

Eiken Duoplank, Blank Geolied

Natuurlijk stukje vakmanschap

Nog niet uitgekeken? Neem gerust een kijkje op de Onze Vloeren Pagina voor meer vloeren uit ons assortiment, de Eiken Duoplanken of Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!