Eiken Bolefloor, Naturel Geolied, Heiloo, Nieuwe Foto’s

Als men een voorstelling van het westen van Nederland maakt, dan ziet men toch vaak veel verkeersdrukte, mensenmassa’s, rumoer en veel hoogbouw. Toch zijn er in het westen van ons land waar plekjes zijn waar het tegenovergestelde te vinden is. Hoe meer wordt uitgeweken naar de kust, hoe meer rust en natuur te vinden is. Een goed voorbeeld is het plaatsje Heiloo: een rustige plaats waar men gezellig, maar vooral een stuk rustiger kan wonen dan in de grotere omliggende steden. Rust en de natuur, precies waar deze klantcase over gaat. De schitterende Eiken Bolefloor is namelijk in precies deze woorden te omschrijven.

Eiken Bolefloor

Een prachtige indruk van de unieke Eiken Bolefloor

Eiken Bolefloor, Naturel Geolied

Voor de oplettende lezers: u heeft gelijk. Er is al eens eerder geschreven over deze unieke houten vloer. Deze case kunt u hier teruglezen om extra veel over deze prachtige houten vloer te weten te komen. Echter, de foto’s waren destijds niet mooi genoeg. Reden te meer om er een professionele fotograaf op uit te sturen om deze vloer nog eens extra goed onder de aandacht te brengen. Dankzij de scherpe lens zijn de fraaie natuurlijke vormen – de vormen die de Bolefloor zo uniek maken – extra duidelijk te zien.

Eiken Bolefloor

Een fraai interieur met een even zo mooie vloer

Natuurlijke vormen in een houten vloer

Een Eiken Rustieke vloer heeft van zichzelf al een natuurlijke uitstraling, omdat noesten en nerven vaak duidelijk zichtbaar zijn. Een Bolefloor Duoplank Eiken legt de lat wat betreft de natuurlijke vormen nog ietsje hoger. Bij een Bolefloor zijn de vloerdelen namelijk niet recht, maar allemaal uniek dankzij de natuurlijke rondingen van de vloer. Zo is elke plank uniek. De bewoners van deze woning hebben de robuuste look van de Bolefloor goed gecombineerd met hun interieur. De stijlvolle vormen en kleuren zorgen ervoor dat de vloer perfect in het algehele plaatje past. Met de warme houtkachel en zijn bijpassende houtstekje als kers op de taart.

Eiken Bolefloor

De royale woonkamer

Eiken Bolefloor

Ook in de hal is de Eiken Bolefloor doorgelegd

Eiken Bolefloor

Houten vloer in de keuken? Dat kan gewoon!

Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Bolefloor? Bereken hier uw prijs!