Eiken 3 Strook Lamelparket Wit Geolied, Zwaanshoek

Begin 2015 is deze Eiken 3 Strook Lamel Vloer in het Noord Hollandse dorp Zwaanshoek door Baltussen Parket onderhouden. De Eiken Vloer met V groef is geschuurd en afgewerkt met een witte olie. De witte afwerking zorgt voor een lichtere uitstraling in het interieur. De rustieke vloer beschikt over veel noesten waardoor het natuurlijke aspect van de houten planken volledig terug komt.

Eiken 3 Strook Lamelparket Wit Geolied, Zwaanshoek

De Eiken 3 Strook Lamelparket Vloer in Zwaanshoek.

Functioneel ingericht interieur

De huiskamer in de woning is licht en functioneel ingericht. De kleurrijke schilderijen met strakke vormen voorzien de woonkamer van een fleurig accent. De neutrale kleuren van de meubels sluiten mooi aan bij de lichte vloer, waardoor de algehele uitstraling rustig blijft.

De 3 Strook Lamelparket Vloer kunnen in verschillende breedtes worden geleverd en ook kwa afwerkingsmogelijkheden zijn er meerdere opties. De adviseurs van Baltussen Parket zijn actief door het hele land en ten alle tijde bereid om uw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Eiken 3 Strook Lamelparket Wit Geolied, Zwaanshoek

De compacte woonkamer, eetgedeelte en keuken ogen mede door de vloer open en ruimtelijk.

Referentie

Via de zoekmachine van Google kwam de klant uit deze klantcase in contact met de online showroom van Baltussen Parket. De overzichtelijke website en het feit dat de adviseurs en parketteurs zich door het gehele land bevinden vond de klant een groot pluspunt. Tevens vond de klant het fijn dat de enthousiaste parketteur afkomstig uit Amsterdam actief meedacht over de afstemming van de vloer en het interieur van de woning.

Eiken 3 Strook Lamelparket Wit Geolied, Zwaanshoek

Eiken 3 Strook Lamelparket Vloer met V groef en afgewerkt met witte olie.

Het resultaat

De klant was content met het vakwerk dat de parketteur heeft geleverd. Het resultaat is zoals gewenst en de vloer kan er weer een flink aantal jaren tegen aan!

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.