Duoplank Eiken Zwart Geolied, Hollandscheveld

Een Duoplank Eiken vloer kan op verschillende manieren worden gelegd en behandeld. Een Duoplank Eiken vloer kan zwevend gelegd worden, maar kan ook verlijmd worden aan de ondergrond. Bij een zwevend gelegde Eiken Duoplanken vloer behoudt de vloer zijn karakteristieke loopgeluid zoals je bij een plankenvloer verwacht. Echter, veel mensen kiezen wel voor de uitstraling van een plankenvloer maar niet voor het loopgeluid. De oplossing voor het reduceren van het loopgeluid is de Duoplanken Eiken vloer te verlijmen aan de onderlaag.

A6036023

Mogelijkheden van een Eiken Duoplanken vloer

Een Duoplank Eiken vloer kan afgewerkt worden met een kleurolie. Hierdoor kan een Duoplank Eiken vloer een hele verschillende uitstraling krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om de Eiken kleur te behouden, door de vloer af te werken met een naturel olie/lak. De Eiken Duoplanken zijn te leveren in verschillende breedtes.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een Duoplank Eiken vloer.

Referentie

In deze woning in Hollandscheveld hebben wij de Duoplank Eiken vloer, omgetoverd tot een bijzondere bruin/zwarte vloer. Op deze Eiken vloer zijn verschillende technieken toegepast. Om de juiste kleur voor deze klant te realiseren is de Eiken Duoplanken vloer ten eerste gerookt. Het roken van vloeren is een natuurlijke wijze voor het donker maken van Eiken hout. Hoe langer dit gedaan wordt, hoe donkerder het Eikenhout wordt. Vervolgens is de houten vloer behandeld met een zwarte kleurolie, om de vloer een nog intensere kleur te geven. A6036029

Deze Eiken vloer heeft de robuuste uitstraling ook te danken aan de verouderde planken. In de fabriek hebben deze Eiken Duoplanken een heel verouderingsproces doorstaan om de vloer een robuust uiterlijk te geven. Dankzij de verouderde planken lijkt het alsof er al jaren op de vloer is geleefd.

Laat u inspireren door onze overige klantcases!