Duoplank Eiken Wit Geolied Gerookt Geborsteld, IJhorst

De Duoplank Eiken Wit Geolied vloer krijgt een stoere en robuuste uitstraling, wanneer deze wordt geborsteld. Wanneer Duoplanken Eiken geborsteld worden, lijkt het alsof er al jaren op de vloer is geleefd.

Eiken duoplank gerookt en wit geolied

Mogelijkheden

De Duoplank Eiken vloer heeft een stoere, maar toch moderne uitstraling. Deze moderne uitstraling is vooral gerealiseerd doordat de eiken planken zowel gerookt, als wit geolied zijn. Deze matte bruin/witte uitstraling zorgt er voor dat de twee verschillende sferen samen worden gebracht.

Een Duoplank Eiken vloer kan op talloze manieren worden afgewerkt, waardoor ook de uitstraling van de vloer zeer divers kan zijn.

Duoplank Eiken Gerookt witte olie

Referentie

Deze klant kwam, met tekeningen van het ontwerp van zijn boerderij, bij ons in de showroom. De klant vertelde dat hij met zijn gezin in een boerderij in IJhorst ging wonen. De eerste gedachtes hierover waren een authentieke boerderij, waarin een stoere en robuuste vloer hoort te liggen. Naarmate we langer in gesprek waren, werd duidelijk dat de klant toch een iets andere kijk had op de inrichting van zijn boerderij.

De klant heeft namelijk in samenwerking met interieur designer Piet Boon de gehele woning van binnen gestript en herbouwd. De inrichting van de boerderij is een combinatie tussen zeer strakke en moderne details en de landelijke en warme sfeer. Een combinatie van twee uitersten die Piet Boon heeft samengebracht.

Duoplank Eiken Geborsteld Matte lak

Home” in IJhorst

Deze boerderij staat in een prachtige groene omgeving, waar dit gezin volop van kan genieten door de vele en grote ramen. Door de grote ramen komt er veel licht binnen op de vloer. Samen waren we het er snel over eens dat de vloer een matte uitstraling moest hebben, zodat het zonlicht er prachtig op schijnt. Zoals Piet Boon zegt:

Een huis moet naast dat het er goed uit ziet, ook goed voelen.

Essentieel onderdeel van de uitstraling van de boerderij, is de vloer. Deze klant wist op voorhand dus ook al vrij goed hoe hij wilde dat zijn vloer er uit zou komen te zien. De combinatie van landelijk en modern, hebben wij terug gevonden in de eiken rustiek AB plank.

Duoplank Eiken Geborsteld Matte lak

De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming, hier hebben we rekening mee gehouden bij het leggen van de vloer. Bij vloerverwarming is het rendement uiteraard erg belangrijk, maar we willen er wel zeker van zijn dat de vloer mooi blijft. Na jaren terug gekomen te zijn in de boerderij, kunnen we zeggen dat het met succes is volbracht. De vloer zag er nog prachtig uit.

Het blijft bijzonder, om te zien hoe de twee totaal verschillende sferen overal in de boerderij prachtig zijn doorgevoerd. Maar minstens zo bijzonder, dat de vloer deze twee sferen volledig lijkt samen te brengen.

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.