Duoplank Eiken Rustiek, Wit Geolied, Beekbergen

Onlangs is deze klantcase al online verschenen, maar nog niet voorzien van professionele foto’s. Nu wel! Bekijk ze nu. Letterlijk aan de rand van Nederlands grootste natuurpark de Veluwe staat deze fraaie landelijke woning. In nog geen kwartier rijden stap je vanuit de drukte van Apeldoorn in een oase van rust wat zich Beekbergen noemt. Dit riante vrijstaande huis wordt door Baltussen Parket voorzien van een Duoplank Eiken Rustiek A/B vloer van het Baltussen Orange Label.

Duoplank eiken rustiek

De royale woonkamer in combinatie met de eiken vloer

Duoplank Eiken Rustiek Wit Geolied

De Duoplank Eiken Rustiek vloer is wit geolied. Daar hebben de bewoners met behulp van vakkundig advies van Baltussen Parket voor gekozen. Het voordeel van een wit geoliede vloer zit hem niet alleen in het feit dat de vloer een lichte indruk geeft, maar ook lijkt een ruimte met een wit geoliede vloer een stuk ruimer dan hij daadwerkelijk is. Hoe meer lichte kleuren, hoe meer ruimte er lijkt te zijn. Het resultaat mag er zijn, want de woonkamer ziet er schitterend uit!

duoplank eiken rustiek

De lichte eiken vloer wordt nog mooier weergegeven dankzij de ruime lichtinval van deze serre

Landelijk gecombineerd met modern

Het authentieke woonhuis, met letterlijk het Nationaal Park de Hoge Veluwe voor de deur, straalt aan de buitenkant een landelijke sfeer uit. Eenmaal binnen voelt de eerste indruk meteen bijgesteld. Een hip en modern, maar toch ook strak en rustig ingerichte woonkamer trekt de aandacht. De ruime en lichte serre speelt daarin ook zeker een rol. De keuze voor grijsblauwe meubelstukken samen met de witte muren en plafond geeft kalmte en warmte mee. Ook de keuken is erg strak gehouden met ook de de witte kleuren. Zo maakt de eiken vloer, verlijmd op een zandcementdekvloer met een plankbreedte van 22 cm op zijn beurt de balans weer goed. Daar waar het interieur modern is, is de vloer daarentegen weer warm en authentiek. Een goed behaald resultaat!

duoplank eiken rustiek

Nog meer warmte in huis dankzij deze fraaie houtkachel

duoplank eiken rustiek

Een detailfoto van een Eiken Duoplank Rustiek AB, Wit Geolied

Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Eiken Planken Vloeren? Bereken hier uw prijs!