Eiken Duoplank Verouderd, Dubbel Gerookt, Naturel, Geesbrug

Niet terug naar de kust, maar nieuwe woning voor de rust. Dat is waar deze familie in deze sfeervolle woning in Geesbrug voor heeft gekozen. Ze zijn april 2015 van een appartement in Delft verhuisd naar een vrijstaande woning in Geesbrug. Deze man en vrouw hebben jaren gereisd tijdens hun vakanties met een camper om te zoeken naar hun droomwoning: een mooi plekje waar ze kunnen genieten van hun pensioen na jarenlang hard werken. Van het drukke en bruisende leven in Delft, terug naar de rust waar je de vogels hoort fluiten en de zon ziet opkomen en ondergaan.
Geesbrug- Eiken Duoplank Rustiek- Naturel (1)

Eiken Duoplank Rustiek, Naturel

Gezellige, vrijstaande woning in Geesbrug

Deze woning is voorzien van een Verouderd Eiken Duoplank die zwevend is gelegd en is afgewerkt met een moderne plint. De vloer is afgewerkt met een naturel olie waardoor deze een warme en natuurlijke uitstraling krijgt. De woonkamer is speels ingedeeld door de keuken van het woon gedeelte te scheiden. De woning straalt gezelligheid en een welkom gevoel uit. Dit is direct voel- en zichtbaar zodra je de oprit oprijdt. De woning is teruggebracht in de originele staat.

Geesbrug- Eiken Duoplank Rustiek- Naturel (2)

De prachtige vloer samen met de kachel zorgen voor een warme sfeer

Falkparkiet op parket

Deze kleurrijke Falkparkiet behoort ook tot het interieur. Ook zij is mee verhuisd van Delft naar Geesbrug en zeg nu eerlijk, is ze niet prachtig? Ze kan hier vrij rondvliegen door de woning en beschikt ook nog eens over een prachtige stem.

Geesbrug- Eiken Duoplank Rustiek- Naturel (5)

Het vrolijke vogeltje

Huis teruggebracht in oude staat

De slaapkamer is licht en ruim. Dit was vroeger een stal en dat is terug te zien in de deuren en het lage balken plafond  De vloer komt hier goed tot zijn recht omdat het perfect past binnen de lichte inrichting van de slaapkamer.

Geesbrug- Eiken Duoplank Rustiek- Naturel (11)

Ook de slaapkamer is voorzien van een Eiken Duoplank

Schilderkunsten

De mensen in deze woning zijn ambitieus en erg creatief. Zo schildert hij graag en maakt zij unieke eye-catchers van materiaal uit de natuur. Ook is één van de creatieve hobby’s van deze mensen het fotograferen van alles wat ze mooi vinden en tegenkomen in het leven. De foto’s worden vastgelegd in fotoboeken. Zo beleef je de mooie momenten soms weer even opnieuw.

Geesbrug- Eiken Duoplank Rustiek- Naturel (13)

Kunstige vloer

Nog niet uitgekeken? Neem gerust een kijkje op de Onze Vloeren Pagina voor meer vloeren uit ons assortiment, de Eiken Vloeren pagina of Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Eiken Duoplank? Bereken hier uw prijs!