Duoplank Afzelia Gelakt Zijdemat, Pesse

De tropische Afzelia Duoplank heeft een roodbruine kleur, met hele subtiele kleurnuances. Ook zijn er weinig knoesten aanwezig in de Afzelia Duoplank. Een ander voordeel aan de Afzelia Duoplank vloer is dat deze nagenoeg niet werkt, de vloer heeft vrijwel geen last van vochtveranderingen. De Afzelia Duoplank is hard en zeer duurzaam. Dankzij de hardheid van de Afzelia Duoplank is de vloer wel bestand tegen een stootje en worden krassen minder snel veroorzaakt dan bij een zachtere houtsoort.

De rustige en warme uitstraling van de Duoplank Afzelia vloer is goed te combineren met vrijwel alle verschillende soorten meubilair en verschillende stijlen.

Duoplank Afzelia zijdematte lak

Mogelijkheden van een Afzelia Duoplanken vloer

De Afzelia Duoplanken kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Hierbij heeft elke behandeling verschillende voor- en nadelen. Wanneer de Afzelia vloer behandeld wordt met een lak, is de vloer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

De Afzelia Duoplanken kunnen ook worden afgewerkt met een naturel olie. Dankzij de olie wordt de natuurlijke kleur van het hout zo veel mogelijk behouden.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden van de Afzelia Duoplanken.

Duoplank Afzelia zijdematte lak

Referentie

Bovenstaande afbeeldingen zijn van een woning in Pesse, waarbij de Afzelia Duoplanken vloer prachtig tot zijn recht komt. De warme en rustige Duoplank Afzelia komt goed tot zijn recht gecombineerd met de verschillende kleuren en vormen in dit interieur.

De rode meubels versterken het roodbruine in de Afzelia Duoplanken. Het witte dressoir is een echte eye-catcher op de vloer en lijkt juist het bruine van de Afzelia Duoplanken te accentueren.

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Afzelia Pachyloba Planken? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.