Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek, Blank Geolied, Heiloo

In 2015, toen de zogeheten “R” al een tijd lang in de maand zat, werden de eerste woningen van de prachtige nieuwbouwwijk Varne Buiten opgeleverd. Varne Buiten is een prachtige wijk in de nabij Alkmaar gelegen plaats Heiloo. In de wijk staan een aantal schitterende woningen, gelegen in een groene omgeving vlakbij de duinen en het strand. Zo ook de woning waar deze prachtige Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek vloer is gelegd door Baltussen Parket.

Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek Heiloo

De duidelijk zichtbare natuurlijke vormen van een Bolefloor.

Natuurlijke vormen in een houten vloer

Een Eiken Rustieke vloer heeft van zichzelf al een natuurlijke uitstraling, omdat noesten en nerven vaak duidelijk zichtbaar zijn. Een Bolefloor Duoplank Eiken legt de lat wat betreft de natuurlijke vormen nog ietsje hoger. Bij een Bolefloor zijn de vloerdelen namelijk niet recht, maar allemaal uniek dankzij de natuurlijke rondingen van de vloer. Zo is elke plank uniek. De bewoners van deze woning hebben de robuuste look van de Bolefloor goed gecombineerd met hun interieur. De stijlvolle vormen en kleuren zorgen ervoor dat de vloer perfect in het algehele plaatje past. Met de warme houtkachel en zijn bijpassende houtstekje als kers op de taart.

Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek Heiloo

De sfeervolle houtkachel en de mooie kleuren van het interieur, gecombineerd met de Eiken Bolefloor.

Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek

Het huis is volledig nieuw gebouwd en is, zoals meestal gebeurd, opgeleverd met een zandcementdekvloer. Hierop is de Bolefloor Duoplank Eiken vloer op vastgelijmd. Vloerverwarming is bij deze manier van leggen ook zeer goed te combineren. De vloerverwarming kan namelijk perfect verwerkt worden in de zandcementdekvloer. Voor een eiken vloer geldt dat er allerlei sorteringen zijn wat betreft het hout. U kunt dus zelf aangeven hoe robuust, ruig en landelijk u uw vloer wilt qua noesten, kleuren en scheuren. In dit geval is gekozen voor een rustieke sortering. Dat betekent dat kleine noesten zijn toegestaan. Daarnaast is de vloer blank geolied. Deze combinatie geeft de vloer een extra landelijke look.

Bolefloor Duoplank Eiken Rustiek Heiloo

De duidelijke zichtbare verschillen in de grootte en vorm van de planken van een Bolefloor.

Witte muren accentueren een houten vloer

Een vloer is bepalend voor het gehele interieur. Niet alleen de kleur van de vloer, maar ook de kleuren van de rest van het huis zijn van invloed voor het geheel. Zo is hier gekozen voor veel bijpassende kleuren. Doordat de bewoners een goede balans in hun kleurgebruik hebben gekozen komt de Bolefloor vloer extra goed tot zijn recht. Ook het feit dat de vloer is doorgetrokken tot in de wit gekleurde keuken maakt de vloer extra mooi.

Laat u inspireren door onze overige klantcases!

Bent u geïnteresseerd in Bolefloor? Bereken hier uw prijs!