Bolefloor Curv8 Eiken, Naturel Geolied, Amersfoort

Amersfoort is een drukke stad. Het beschikt over een van de drukste stations van Nederland waar dagelijks duizenden mensen van a naar b reizen. Toch zijn er in het roerige Amersfoort ook rustige plekjes te vinden. Zo ook in deze wijk, aan de rand van de Utrechtse stad. De bewoners van deze woning wilden de definitie van rust en kalmte naar een hoger level tillen door te kiezen voor een fraaie Bolefloor Curv8 Eiken vloer. Een houten vloer met de natuurlijke lijnen van een boom die daarmee de natuur en rust in uw huis brengt. De eigen parketteurs van Baltussen Parket kregen de eer om deze fraaie houten vloer te mogen leggen.

bolefloor curv8 eiken

De prachtige warme Eiken kleur

Bolefloor Curv8 Eiken, Naturel Geolied

De Bolefloor lijn is er een die uniek te noemen is. De Bolefloor vloeren zijn namelijk stuk voor stuk unieke vloeren. De planken van een Bolefloor vloer worden keer op keer uniek gemaakt, precies passend in de ruimte waar de Bolefloor vloer komt te liggen.

bolefloor curv8 eiken

Wat een mooie natuurlijke lijnen!

De Bolefloor Curv8 variant is er eentje die zich daar weer van onderscheidt: met behulp van de ‘Nature Fit’ technologie zijn uit meer dan 100.000 bomen de acht meest voorkomende groeivormen vastgesteld en verwerkt tot acht verschillende planken. Doordat alle acht planken een verschillende vorm hebben, zijn er eindeloze patronen mogelijk zonder merkbare herhalingen. De Curv8 behoudt de oorspronkelijke vormen en lijnen van de boom, met een natuurlijke houtbeleving als gevolg. De Bolefloor Curv8 is verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren!

Dit gegeven maakt de Bolefloor Curv8 prijstechnisch zeer interessant, vergeleken met de ‘normale’ Bolefloor.

bolefloor curv8 eiken

Wat lopen die natuurlijke lijnen toch mooi!

Een houten vloer gevormd door de natuur

De prachtige natuurlijke vormen van de Bolefloor Curv8 Eiken vloer maken de vloer zo fraai als hij is. Daarnaast is ook de kleur van het mooie Eiken een fijne toevoeging aan het geheel. Het warmbruine Eikenhout maakt het plaatje helemaal af. De bewoners hebben voor een wat ruigere sortering gekozen: A/B Rustiek. Dit betekent dat noesten en nerven tot op zekere hoogte zichtbaar mogen zijn. Dit geeft de Bolefloor Curv8 Eiken vloer net wat meer beleving.

bolefloor curv8 eiken

Het passende interieur bij de Curv8 vloer

Bent u geïnteresseerd in Curve 8? Bereken hier uw prijs!