Bauwerk Villapark Amerikaans Walnoten naturel geolied, Den Haag

In het mooie De Haag, de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee, hebben onze eigen parketteurs een unieke vloer mogen leggen. De bewoners van dit appartement hebben gekozen voor de karakteristieke Bauwerk Villapark collectie. Dit zijn vloeren met grote 1-strook planken, die een aangename en gezellige sfeer creëren, waardoor je een gevoel van natuur bij je thuis krijgt. Bovendien is elke plank van de Bauwerk Villapark collectie uniek en weerspiegelt de oorspronkelijke schoonheid en structuur van het hout. Het Villapark assortiment maakt indruk met zijn verschillende soorten hout en prachtige kleuren; de variëteit van dit in Zwitserland gemaakte parket laat geen wens onvervuld. In deze klantcase vertellen wij u graag meer over deze stijlvolle vloer.

Bauwerk Villapark 01

De plinten langs de rand zijn door Baltussen Parket handmatig geolied op ambachtelijke wijze

Bauwerk Villapark: ecologisch en natuurlijk

De 1-strook plank van Villapark maakt indruk met zijn ruime formaat van 210 centimeter lang en 19 centimeter breed. Omdat de planken zijn afgeschuind aan de lange zijden (v-groef), worden hun afmetingen benadrukt. De Villapark collectie is gebaseerd op de HDF-technologie, met een grondstofbesparende toplaag van 2,5 millimeter, en is hiermee een duurzame en ecologisch verantwoorde keuze. Bij een volledige hechting op het oppervlak zijn de planken fluisterstil wanneer u hier over heen loopt. Bovendien is deze collectie uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Bauwerk Villapark 02

De bewoners hebben gekozen voor een zwart/donkerbruin accent van het interieur, zodat de vloer er uit springt

Amerikaans Walnoten naturel geolied

De bewoners van dit appartement, gelegen in het centrum van Den Haag, hebben gekozen voor de houtsoort Amerikaans Walnoten met een naturel geoliede afwerking. Zoals gezegd is de Bauwerk Villapark verkrijgbaar in verschillende houtsoorten in prachtige kleuren. Bovendien is de vloer beschikbaar met drie soorten oppervlaktebehandelingen: B-Protect, naturel geolied en mat gelakt. Of het nu natuurlijk en rustiek is met Eiken 45 naturel geolied, of liever licht en kalm met Eiken Crema B-Protect, of juist prachtig Amerikaanse Walnoot; het Villapark assortiment biedt voor elke smaak het juiste parket:

Bauwerk Villapark kleuren

Bovenstaande kleuren en houtsoorten worden aangeboden in de Villapark collectie

B-Protect: natuurlijk oppervlak, onzichtbaar beschermd

De planken van de Bauwerk Villapark collectie zijn moeilijk te onderscheiden van natuurlijk, onbehandeld hout, terwijl ze functioneel alle voordelen bieden van de klassieke afdichting. Dit is te danken aan de Bauwerk B-Protect afwerking. Concluderend, vloeren behandeld met B-Protect hebben geen speciale zorg nodig; ze zijn voor lange tijd vlekbestendig en optimaal beschermd tegen krassen.

Bauwerk Villapark 03

De grote ruiten zorgen ervoor dat de zon op ieder moment van de dag op de vloer kan schijnen, waardoor de vloer er steeds net iets anders uit komt te zien

Bauwerk: Zwitserse productie

De 1-strook planken van Bauwerk Villapark zijn gemaakt in de hoofdfaciliteit van Bauwerk in St. Margrethen, Zwitserland. Hier zorgt Bauwerk de voor dat u een product ontvangt dat is gemaakt met hoogwaardige verwerking en precisie. Bauwerk hecht waarde aan een zuinige productbenadering en houdt strenge kwaliteitscontroles. Bauwerk Parket, een bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Ze zijn een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten en bieden een uitgebreid en innovatief assortiment.

Bauwerk Villapark 04

De combinatie van een hoogwaardige vloer en een fraai interieur leven een prachtig plaatje op

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Villapark? Bereken hier uw prijs!