Bauwerk Trendpark Tobacco In Grijze Olie, Hoogeveen

Aan de oostelijke rand van de Drentse plaats Hoogeveen, de plaats waar tevens de showroom van Baltussen Parket gevestigd is, bevindt zich de woonwijk Krakeel. Gezellige straatjes en kleine hofjes maken deze wijk tot een bruisend woongebied in Hoogeveen. In een van deze straatjes staat een woning waarin onlangs een geheel nieuwe vloer is gelegd. Het betreft een fraaie Bauwerk Trendpark Tobacco in grijze olie. De eigen parketteurs kregen de eer om deze klus te gaan klaren.

bauwerk trendpark tobacco in grijze olie

De fraaie tekening van de Bauwerk Trendpark Tobacco

Bauwerk Trendpark Tobacco In Grijze Olie

Bauwerk Parkett staat sinds jaar en dag bekend als ‘de Mercedes onder de houten vloeren’. De duoplanken van Bauwerk zijn er in maar liefst 320 verschillende soorten en maten en zijn zeer vooruitstrevend gefabriceerd uit duurzame bomen. Zo is een Bauwerk vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage weestandswaarden en zijn de toplagen van hoogwaardige kwaliteit. Kijk eens rond in het enorme assortiment van Bauwerk Parkett.

bauwerk trendpark tobacco in grijze olie

Een fraai aanblik van de gehele vloer

Meer warmte en meer leven met Trendpark

De Trendpark parketvloer is een trendy vloer die warmte, leven en een eigenzinnig karakter uitstraalt. EenĀ geolied en/of geborsteld oppervlak, verschillende kleuren en diverse afwerkmogelijkheden. De Trendpark lijn van Bauwerk Parkett is volledig naar eigen wens in te vullen en toepasbaar binnen vrijwel iedere interieurstijl. De tobacco kleurstelling waar in deze woning voor is gekozen, heeft een warme, assige en geleefde tint. Hoewel de vloer dus hagelnieuw is, geeft de kleur van de vloer de indruk dat er al jarenlang op geleefd is. Doordat de vloer uiteindelijk is afgewerkt met een grijze olie wordt deze look nog eens extra versterkt en geniet de vloer van een krachtige bescherming.

bauwerk trendpark tobacco in grijze olie

Goed zichtbaar: de grijze, geleefde look van de Bauwerk Trendpark Tobacco

Authenticiteit gecombineerd met Bauwerk Trendpark

Zoals hierboven staat beschreven staat de Trendpark Tobacco bekend om zijn landelijke, geleefde uitstraling. Dat wordt in deze woning extra geaccentueerd door de inrichting. Veel houten meubelstukken met een warme uitstraling, een klassieke houtkachel en de bijpassende tegeltjes achter de kachel. U waant zich in een klassiek landhuis wanneer u dit ziet.

bauwerk trendpark tobacco in grijze olie

Goede match: de klassieke houtkachel met de bijpassende tegeltjes voor een extra authentieke look

Toch past de Bauwerk Trendpark in grijze olie ook zeker in een minimalistisch en modern interieur. Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat het kost om een Bauwerk Trendpark in uw woning te hebben? Vul dan onderstaande banner in en ontvang meteen uw prijsindicatie.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Trendpark? Bereken hier uw prijs!