Bauwerk Trendpark Eiken Smoked Farina, Amsterdam

In een appartement op de negende verdieping, vlakbij het Rietlandpark in Amsterdam, heeft Baltussen Parket een fraaie gerookte vloer mogen leggen. Het gaat namelijk om een Bauwerk Trendpark-vloer, gemaakt van eiken. De vloer is afgewerkt in de kleur Farina. Bovendien is de Trendpark-lijn verkrijgbaar in elf verschillende kleuren.

De gerookte Bauwerk Farina kleur.

Bauwerk Trendpark; meer warmte, meer leven

De Trendpark parketvloer is een trendy vloer die warmte, leven en een eigenzinnig karakter uitstraalt. Door middel van keuzes als een geolied en/of geborsteld oppervlak, verschillende kleuren en diverse afwerkmogelijkheden zijn veel variaties mogelijk. Kortom: de Trendpark lijn van Bauwerk Parkett is volledig naar eigen wens in te vullen en toepasbaar binnen vrijwel iedere interieurstijl. Meer Bauwerk vloeren vindt u hier.

Bauwerk Trendpark Eiken Smoked Farina, Amsterdam

De bewoners van dit appartement hebben gekozen voor natuurlijke kleuren, zoals bruin en groen.

Gezond leven & duurzaamheid

Door te kiezen voor een Bauwerk vloer, kiest u niet alleen voor duurzame, 100% gezonde leefproducten die getest zijn volgens de hoogste normen, maar ook voor een vloer die voldoet aan de strengste normen en voldoet aan de normen voor duurzaam bouwen.

Meer informatie hierover vindt u op de Bauwerk website.

Onconventioneel en trendy

De Trendpark vloeren van Bauwerk zijn allesbehalve gemiddeld: de Trendpark productielijn biedt namelijk met zijn royale planken een uniek oppervlak voor de meest uiteenlopende interieurvormgeving.

Bauwerk Trendpark Eiken Smoked Farina, Amsterdam

De moderne keuken staat mooi tegenover een klassiekere kast. Beide passen op een Trendpark vloer.

Of het nu gaat om de verouderde, gegoten beton- of vintage-look of meer speciale kleuren, Trendpark is mijn zijn onconventionele oppervlakken de juiste productielijn voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Als grootste parketproduct zonder afschuining (v-groef) is Trendpark ook het ideale parket voor een vlakke uitstraling.

Bauwerk Trendpark Eiken Smoked Farina, Amsterdam

Het gebruik van glas zorgt voor een open uitstraling.

De voordelen van een Trendpark Parket Vloer

  • De vloer geeft weinig weerstand en is daarom energiezuinig.
  • Makkelijk schoon te houden.
  • Iedere kleur een unieke uitstraling.
  • Eenvoudig te leggen door messing en groef.
  • Geproduceerd van hout uit duurzaam beheerde bossen.
  • De planken van Bauwerk Parkett zijn licht geborsteld.

Bauwerk en vloerverwarming

De Bauwerk vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming, dankzij de lage weerstandswaarden. Daarnaast zijn de toplagen van hoogwaardige kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Trendpark? Bereken hier uw prijs!