Bauwerk Quadrato Eiken Crema, B-Protect Lak, Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen blijft maar doorgroeien en is met als voorbeeld de nieuwbouwwijk de Erflanden aan de rand van Hoogeveen nog lang niet uitgebouwd. Zo zijn er een aantal jaar geleden een aantal riante vrijstaande villa’s gebouwd vlakbij de Hoogeveense Vaart. in één van deze droomhuizen had Baltussen Parket de eer om de stijlvolle Bauwerk Quadrato Eiken Crema vloer te mogen leggen. In een visgraatpatroon nog wel!

bauwerk quadrato eiken crema

Een pure eiken kleur, gecombineerd met witte stijlvolle wanden

Bauwerk Quadrato Eiken Crema

De Bauwerk Quadrato Eiken Crema is een grote visgraat vloer uit de prachtige en vooral zeer brede collectie van Bauwerk Parkett. Naast de Crema kleurstelling (de kleur van puur eiken) is de Quadrato ook nog te verkrijgen in een Farina kleurstelling; de wit geoliede variant. De brede en grote planken van het visgraat patroon geven de ruimte een ruime indruk.

bauwerk quadrato eiken crema

De fraaie kleur van de Crema variant van Bauwerks Quadrato Eiken vloer

Stijlvol en minimalistisch

De royale woonkamer van dit moderne woonhuis is met de Bauwerk Quadrato Eiken Crema vloer voorzien van een perfect bijpassende vloer. Het interieur is namelijk erg minimalistisch. Weinig meubelstukken en zachte, met name lichte kleuren, maken het geheel in deze stijl. Naast het feit dat het visgraatpatroon zorgt voor flink veel ruimte zorgt ook de bank voor een extra ruimtelijke indruk. Door de bank in het midden van de woonkamer te plaatsen lijkt de ruimte eromheen extra groot.

bauwerk quadrato eiken crema

Wat een ruimte!

De zachte tekening van een Bauwerk vloer

Het is steeds vaker terug te zien in de laatste trends. De stijlvolle en zachte houten vloeren. Niet alleen vanwege het mooie uiterlijk, maar ook vanwege het feit dat dit type vloer praktisch overal mee te combineren is. Landelijk, modern, speels, strak en in dit geval dus minimalistisch. Deze vloeren kunnen alles hebben! Verder is een dit type vloer ook bijzonder sterk en erg goed bestendig tegen flinke belasting, dankzij de B-Protect lak. Met een Bauwerk Quadrato Eiken Crema vloer kunt u gerust uw kinderen laten spelen!

bauwerk quadrato eiken crema

Intensief gebruik maken van een Bauwerk Quadrato Eiken Crema vloer: geen enkel probleem!

Bauwerk vloer met vloerverwarming

Alle vloeren van Bauwerk zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Zo is het mogelijk om dit type vloer zowel te laten verlijmen op de zandcementdekvloer als zwevend te leggen bovenop de zandcementdekvloer met de ingebonden of ingeslepen vloerverwarming. Indien u geïnteresseerd bent, maar kampt met vragen kunt u deze uiteraard kwijt bij een van onze adviseurs. U kunt hiervoor bellen naar 088- 600 2000, of via de website contact opnemen.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!