Bauwerk Monopark Eiken Visgraat Crema, B-Protect Lak, Mijdrecht

Baltussen Parket heeft een klant in Mijdrecht blij mogen maken met een mooie houten vloer. Mijdrecht is een rustig dorp gelegen in het Groene Hart, bijna precies tussen Amsterdam en Utrecht. In een van de woningen gelegen in Mijdrecht wilden de bewoners graag een nieuwe houten vloer, en kwamen bij Baltussen Parket terecht. Vervolgens hebben de eigen parketteurs van Baltussen Parket hier een stijlvolle Bauwerk Monopark Eiken Crema vloer mogen leggen, in een fraai visgraatpatroon.

Bauwerk Monopark Eiken Visgraat Crema, B-Protect Lak, Mijdrecht 09

De donkere meubelen zorgen ervoor dat de lichtere vloer goed tot zijn recht komt

Bauwerk Monopark Eiken Crema

Deze mat gelakte Bauwerk Monopark Eiken Crema is een hoogwaardige vloer uit de omvangrijke Bauwerk collectie. De Crema kleurstelling geeft de vloer de natuurlijke tint van eikenhout, waardoor de vloer een royale warme uitstraling krijgt. Bovendien is deze Monopark Crema een stijlvolle aanvulling voor ieder interieur.

Bauwerk Monopark Eiken Visgraat Crema, B-Protect Lak, Mijdrecht 07

De bewoners van dit huis hebben gekozen voor natuurlijke kleuren, waar een houten vloer perfect bij past

Bauwerk B-Protect

Wanneer u een mooie houten vloer heeft, wilt u deze natuurlijk ook zo houden. Zo dacht Bauwerk er ook over! Daarom hebben zij een speciale lak ontwikkeld die uw vloer onzichtbaar beschermt zonder dat de natuurlijke uitstraling verloren gaat. De B-Protect lak biedt alle beschermingseigenschappen van een verbeterde afwerking, maar is ultra mat; met het blote oog is de B-Protect nauwelijks waarneembaar. Met een B-Protect afwerking is uw vloer beschermd tegen vuil. Daarnaast sluit het product de poriën, waardoor het hout ongevoelig wordt voor vlekken. Bovendien zijn krassen, van bijvoorbeeld huisdieren of schuivende stoelen, minder zichtbaar.

Bauwerk Monopark Eiken Visgraat Crema, B-Protect Lak, Mijdrecht 02

De B-Protect lak zorgt voor een goede, maar onzichtbare bescherming

De vloer er uit laten springen

Wanneer een vloer een warme uitstraling heeft, kunt u deze mooi tot zijn recht laten komen door middel van witte muren. Dit zorgt ervoor dat de vloer de aandacht trekt; iets wat je natuurlijk wilt met zo’n mooie vloer! Daarnaast passen houten tafels en kastjes uiteraard ook goed bij een authentieke en sfeervolle uitstraling.

Bauwerk Monopark Eiken Visgraat Crema, B-Protect Lak, Mijdrecht 05

Witte muren zorgen ervoor dat een warme houten vloer nog meer in het oog springt

Bauwerk vloer met vloerverwarming

Bauwerk is de voorloper op het gebied van parket op vloerverwarming, als gevolg van jarenlange ervaring met vloerverwarming in Duitsland en Zwitserland. Hierdoor weet Bauwerk als geen ander hoe een houten vloer gefabriceerd moet worden om perfect gelegd te kunnen worden op vloerverwarming. Bent u geïnteresseerd in een houten vloer met vloerverwarming? Dan kunt u hier meer informatie vinden.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Vloer? Bereken hier uw prijs!