Bauwerk Eiken Farina, Wit Geolied, Jager Kuiper Advocaten, Hattem

Op het noordelijke randje van de Gelderse Veluwe ligt het plaatsje Hattem. Onder de rook van Zwolle vindt men in Hattem een rustiek en authentiek plaatsje waar prachtig gewoond kan worden. Niet alleen particulier wonen is sterk aan te raden in Hattem, ook voor het bedrijfsleven is het een erg aantrekkelijke plaats. Zo ook voor Jager Kuiper Advocaten. Dit Hattemse advocatenkantoor is onlangs verhuisd van het bedrijventerrein in Hattem naar een prachtig klassiek pand in het centrum van de Noord-Gelderse plaats. Het pand was ook toe aan een nieuwe vloer, namelijk een Bauwerk Eiken Farina vloer.

Bauwerk Eiken Farina

De subtiele moderne inrichting van het klassieke pand, gecombineerd met de schitterende vloer

Bauwerk Eiken Farina, Wit Geolied

Jager Kuiper Advocaten heeft besloten om met Baltussen Parket in zee te gaan om een levenslange belevenis aan te schaffen, namelijk een nieuwe houten vloer. Na goed geadviseerd te zijn door onze adviseur zijn beide partijen uitgekomen bij de Bauwerk Eiken Farina, Wit Geoliede vloer. Er is gekozen voor een brede plank van wel 22 cm breed. Door zo’n brede plank wordt een ruimte nog breder. Kortom, hoe breder de plank, hoe breder de ruimte.

Duoplank eiken rustiek AB

De ruige, robuuste uitstraling van de van de Bauwerk Eiken Farina

Modern gecombineerd met authentiek

Omdat het een oud pand betreft heeft, heeft Jager Kuiper besloten om de authentieke elementen goed te accentueren. Zo bevindt zich op de eerste verdieping een fraaie open haard en beschikken de ruimtes over prachtige dwarsbalken op het plafond. Door deze authentieke elementen te combineren met een hip en modern interieur zorgt de Bauwerk Eiken Farina vloer weer voor een mooie balans tussen beiden.

Bauwerk Eiken Farina

De schitterende, authentieke haard met de mooie dwarsbalken aan het plafond. Een mooi geheel.

Robuuste Eiken vloer met witte olie

De Bauwerk Eiken Farina is er in allerlei kleuren en variaties. De rustieke variant is er één die een behoorlijke robuuste en ruige look heeft. Knoesten, noesten en nerven horen daarom bij de uitstraling van de vloer. Zo ook bij de vloer van Jager Kuiper advocaten. Jager Kuiper heeft echter gekozen om de vloer wel wit te oliën. Een witte olie geeft over het algemeen een kalmere uitstraling en zo is de vloer niet teveel aanwezig. Een prachtig resultaat als u het ons en Jager Kuiper vraagt!

Bauwerk Eiken Farina

Een duidelijke detailfoto van de Bauwerk Eiken Farina Wit Geolied vloer

Laat u inspireren door onze andere klantcases!