Bauwerk Casapark Stroken, Kersen en Amerikaans Noten met vloerverwarming, Amsterdam

Op de kunstmatige eilanden van de wijk IJburg in Amsterdam staan vele mooie woningen. In een van deze nieuwe woningen heeft Baltussen Parket een Bauwerk Casapark vloer mogen leggen. De vloer is gelegd in een traditioneel strokenpatroon op maarliefst vier verdiepingen. De bewoners hebben ervoor gekozen om een kwart van het oppervlak met kersenolie te laten behandelen. Vervolgens is de rest van de vloer door onze eigen parketteurs behandeld in de kleur Amerikaans Noten.

Bauwerk Casapark Stroken, Kersen en Amerikaans Noten met vloerverwarming, Amsterdam

De kleurolie Amerikaans Noten geeft de vloer een donkere uitstraling

Bauwerk Casapark, levendige vloer met karakter

De Bauwerk Casapark parketvloeren worden door velen gewaardeerd door de prachtige kleurnuances en levendige uitstraling. De vloeren worden gemaakt van Europees Eiken en zijn verkrijgbaar in zowel rustige als meer doorleefde sorteringen. Ook zijn de planken verkrijgbaar in drie verschillende breedtes. Verder is het uiterlijk van deze rustieke vloeren spannend en authentiek. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud en vereisen bovendien heel weinig onderhoud.

Bauwerk Casapark Stroken, Kersen en Amerikaans Noten met vloerverwarming, Amsterdam 2

In deze woning komt de kleur van de vloer terug in de stoelen en kozijnen

Bauwerk Casapark used look

De Bauwerk Casapark vloeren hebben een used look. Kenmerkende elementen zijn de versleten randen en scheuren. Deze uitstraling is mogelijk dankzij een uitgebreid proces. Het onmiskenbare karakter van deze vloeren wordt verkregen in een enorm bad. Hierin worden de planken grondig gewassen met piramidevormige stenen. Dit is vergelijkbaar met de productie van sommige spijkerbroeken. Vervolgens ondergaan de planken een speciale verwerking met beitsen. Beitsen is het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om de vezels van het hout te beschermen. Tegelijkertijd geeft dit het oppervlak een mooi uiterlijk.

Bauwerk Casapark Stroken, Kersen en Amerikaans Noten met vloerverwarming, Amsterdam 3

De vloer ligt niet alleen in de woonkamer, maar ook in andere ruimtes van de woning

Bauwerk Casapark met vloerverwarming

De vloeren van Bauwerk Parkett zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Dit Zwitserse merk heeft al jarenlang ervaring met houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u op deze pagina terecht voor meer informatie.

Bauwerk Casapark Stroken, Kersen en Amerikaans Noten met vloerverwarming, Amsterdam 5

Houten vloeren zijn tegenwoordig uitstekend te gebruiken op vloerverwarming

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!