Bauwerk Casapark, Een Strakke Levendige Vloer, Hoogeveen

Het is september. De zon laat zich over het algemeen veelvuldig zien en voelt nog heerlijk zomers aan. Echter, het normale leven is voor velen helaas alweer begonnen. De terrasjes, stranden en tropische oorden lopen langzaam leeg. Er moet weer hard gewerkt worden! Ook werd er in die maand hard gewerkt in het centrum van het Drentse Hoogeveen. In een mooi authentiek pand werd namelijk door de parketteurs van Baltussen Parket een unieke, levendige Bauwerk Casapark vloer gelegd.

Bauwerk Casapark

De fraaie kleur van de Pearl Olie kleurpigment

Bauwerk Casapark, Een Strakke Levendige Vloer

De Bauwerk Casapark is momenteel de Audi onder de houten vloeren te noemen. Een, stijlvolle betrouwbare houten vloer die in allerlei soorten te verkrijgen is. Daarnaast is de Bauwerk Casapark betaalbaar en past vanwege zijn brede assortiment aan kleurstellingen en sorteringen. Voor ieder interieur vindt u in de Bauwerk Casapark uw ideale vloer. Beschikt u over een landelijk ingerichte woonboerderij of over een splinternieuw appartement met een minimalistisch interieur, de Bauwerk Casapark past overal!

Bauwerk Casapark

Een fijne impressie van de Bauwerk Casapark vloer

Robuuste uitstraling, strak gevoel

De verschillende collecties van Bauwerk brengen allerlei verschillende gevoelens naar boven. Landelijk, industrieel, modern en stijlvol zijn trefwoorden die goed bij het gevoel van Bauwerk passen. Toch hebben alle Bauwerk vloeren één ding gemeen: alle vloeren zijn strak en stijlvol. Dankzij de fijne messing en groef liggen de duoplanken van alle Bauwerk vloeren strak en voelen de vloeren, ondanks de grote knoesten van de meest ruige sorteringen, zacht aan. Datzelfde geldt voor deze Bauwerk Casapark. Bovendien zijn de Bauwerk vloeren uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Levendigheid in een strakke vloer

Om de levendigheid uit deze vloer te halen is gekozen voor de meest robuuste sortering (de 45 sortering). Hierin zijn de grote knoesten gewoon toegestaan voor een extra levendige look. Om er nog een schepje bovenop te doen is er gekozen voor een Pearl Olie afwerking. Deze unieke olie met een grijsachtig pigment geeft de vloer nog meer de gewenste look.

Bauwerk Casapark

Strak en netjes gezaagd en afgewerkt

Geef uw vloer de aandacht

Er zijn diverse mogelijkheden om uw vloer extra onder de aandacht te brengen. Een daarvan is door te kiezen voor witte muren. Op die manier komt de kleur van het hout extra naar voren in de ruimte. Zo is dat ook gedaan in deze stijlvolle woning. Naast de witte muren zijn is er ook voor gekozen om de authentieke ornamenten op de planfonds strak wit te maken. Om het geheel extra te accentueren kiest u voor extra kleur in uw inrichting. In dit geval is gekozen voor uitgesproken azuurblauwe kleuren. Het resultaat mag er wezen!

Bauwerk Casapark

De fraaie azuurblauwe kleurtinten i.c.m. de witte muren en plafonds

Heeft het uw interesse gewekt en wilt u weten wat er mogelijk is met een Bauwerk Casapark vloer, kijk dan eens rond op deze pagina!

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!