Bauwerk Casapark Eiken naturel geolied, Muiderberg

Het rustige dorp Muiderberg ligt aan het fraaie IJmeer. Baltussen Parket heeft hier een nieuwe Bauwerk Casapark eikenhouten vloer mogen leggen. Bovendien was dit in een stijlvol penthouse op de derde verdieping.

Bauwerk Casapark Eiken naturel geolied-1

Deze eikenvloer komt in het daglicht mooi tot zijn recht.

Bauwerk Casapark Eiken naturel geolied

De gelegde vloer is de breedste variant van de Casapark-collectie, van 221 mm breed. De brede planken zorgen ervoor dat de vloer een onderscheidend karakter krijgt. Daarnaast wordt er een ruimtelijke uitstraling in de woning gecreëerd.

Het hout is donker gestopt, zodat de lijm en de onderlaag van het lamelparket niet zichtbaar zijn. Bovendien zijn de stopgaten in dit geval donker gestopt, wat een mooi geheel geeft met donkere tekeningen in de planken.

Een van de huidige trends is een afwerking met een witte olie omdat dit bij veel mensen erg geliefd is wegend de frisse en ruimtelijke look. Echter is de vloer in deze klantcase met naturel olie behandeld, wat zorgt voor een meer warmere en authentieke uitstraling.

Bauwerk Casapark Eiken naturel geolied 2

De witte plinten en muren en het zwarte tafeltje contrasteren mooi met de vloer, waardoor de vloer extra de aandacht trekt.

Sortering 14

Deze vloer is verkrijgbaar in verschillende sorteringen. De sortering bepaalt de uitstraling van de vloer, en gaat onder anderen over de hoeveelheid en grootte van de noesten. Daarnaast bepaalt de sortering ook de scheuren in het hout. Als laatste bepaalt de sortering het kleurverschil tussen de verschillende planken. De sortering op de foto’s in deze klantcase zijn van sortering 14, dus een kalme uitstraling. Sortering 15 heeft een iets levendigere uitstraling. Ten slotte sortering 45; een rustieke variant, die stoerder en landelijker oogt.

Bauwerk Casapark Eiken naturel geolied 3

Deze vloer heeft sortering 14, wat inhoudt dat de planken strak en netjes er uit zien.

Vloer afwerken met natuurlijke olie, matte finish of B- protect beschermlaag

Het oppervlak van de Casapark vloer kan worden afgewerkt op drie manieren. Bij een afwerking met een natuurlijke olie wordt de uitstraling van het eikenhout geaccentueerd. De vloer kan ook worden afgewerkt met een matte finish, waardoor de vloer een extra sterke beschermlaag krijgt. Tot slot is er de B-Protect beschermlaag. Deze innovatieve laklaag is volledig onzichtbaar, beschikt over uitstekende beschermingskenmerken en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Bovendien is Casapark ook af te werken met een witte lak voor een modernere uitstraling.

De Casapark vloeren uit het assortiment van Baltussen Parket staan garant voor kwaliteit. Met de sleutelwoorden; ontwikkeling, productie, service en installatie worden enkel de hoogste kwaliteitseisen nagestreefd.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!