Bauwerk Casapark Eiken Farina met vloerverwarming, Jager Kuiper Advocaten

Aan de rand van de fraaie Gelderse Hanzestad Hattem staat het karakteristieke pand van Jager Kuiper Advocaten. Sinds het voorjaar van 2016 ligt hier op de begane grond een schitterende Bauwerk Casapark Eiken Farina Rustiek A/B vloer te schitteren. Een jaar later was Mr. Frank Kuiper nog steeds verliefd op de fraaie planken van de Bauwerk Casapark vloer en besloot toen om ook de zolder van het pand te verfraaien met deze stijlvolle vloer.

Bauwerk Casapark Eiken Farina

De verleidelijke planken van de Bauwerk Casapark Eiken Farina

Bauwerk Casapark Eiken Farina

De Bauwerk Casapark Eiken Farina is een veelzijdige houten vloer. Veelzijdig als in: deze houten vloer is met letterlijk ieder interieur te combineren. De natuurlijke houtkleur en de subtiele noesten en nerven matchen perfect met een minimalistisch en modern interieur, maar ook zeker met een landelijk interieur rijk aan accessoires. Kortom, een houten vloer voor iedereen. Daarnaast is de Bauwerk Casapark verkrijgbaar in verschillende sorteringen. De sortering uit deze case is de ruigste en meest robuuste, dat betekent dat er ook zeker rustigere varianten te verkrijgen zijn.

Bauwerk Casapark Eiken Farina

Prachtig!

Een houten vloer op kantoor

Een houten vloer op kantoor zien we doorgaans niet vaak. Toch heeft een houten vloer wel degelijk voordelen. Daarover kun je alles lezen in deze blog. Voor Jager Kuiper Advocaten was in dit geval de hoofdreden: uitstraling. Jager Kuiper vindt het belangrijk dat hun cliënten stijlvol worden ontvangen. Hierdoor straalt Jager Kuiper professionaliteit uit en voelt een cliënt zich meteen vertrouwd. Voor Jager Kuiper Advocaten was een Bauwerk Casapark Eiken Farina vloer nog niet voldoende, op de zolder is namelijk ook een werktafel bekleed met diezelfde plank. Wat een weelde!

Bauwerk Casapark Eiken Farina

De fraaie zolder van Jager Kuiper Advocaten

De kracht van Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett is een Zwitsers product wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit planken. Naast de hoge kwaliteitsplanken van dit A-merk zijn de Bauwerk Parkett planken ook nog eens uitermate geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage warmtedoorlatingsweerstand. Kijk voor ons brede Bauwerk Parkett assortiment hier.

Bauwerk Casapark Eiken Farina

De met Bauwerk Casapark Eiken Farina hout beklede tafel i.c.m. de vloer

Heeft het uw interesse gewekt en wilt u weten wat er mogelijk is met een Bauwerk Casapark vloer, kijk dan eens rond op deze pagina!

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!