Basralocus Blokpatroon Zijdemat Gelakt, Havelte

Een Basralocus blokpatroon, zijdemat gelakt voor het behoud van de warme tinten van het hout. Er is in deze woning specifiek gekozen voor een diagonaal blokpatroon om af te wijken van de standaard. Basralocus is een houtsoort met veel tekening en een warme kleur wat past in vrijwel ieder interieur. De keuze voor een Basralocus vloer en een diagonaal blokpatroon is samengevoegd tot dit unieke resultaat.

Tapis Basralocus Diagonaal blok zijdematte lak

Mogelijkheden Basralocus Blokpatroon

Basralocus is een tropisch hardhout en heeft een roodbruine kleurtint. Wanneer het Basralocus hout wordt geschuurd heeft het van nature een hoge glans. Dit is ook duidelijk terug te zien in de foto’s. Basralocus is leverbaar in een groot aantal legwijzes waaronder planken, visgraat, Hongaarse punt en in een blokpatroon zoals in deze klantcase.

Een blokpatroon is verkrijgbaar in een groot aantal houtsoorten waaronder Basralocus, Eiken, Merbau, Afzelia en Maple. Een kleine greep uit de mogelijkheden wat betreft een blokpatroon.

Wanneer u kiest voor een Basralocus blokpatroon zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft de afwerking. U kunt de houten vloer behandelen met olie of met lak. In deze klantcase is er voor gekozen om de vloer af te werken met een zijdematten lak. Dit houdt de glans enigszins tegen die het Basralocus hout van zichzelf al heeft.

Ook is er een mogelijkheid om rondom de vloer een band en bies te plaatsen. Dit is een unieke methode die de vloer een klassieke en authentieke uitstraling krijgt. In onderstaande foto is een band te zien met een smalle Wengé bies.

Tapis Basralocus Diagonaal blok zijdematte lak

Referentie

Aangezien koken in dit gezin centraal staat, is er hier bewust gekozen voor een kookgedeelte. Het “zwevende” aanrecht komt helemaal tot zijn recht door de strakke vloerafwerking met als detail; de band en Wengé bies afwerking. De warme tinten van de Basralocus blokpatroon sluit uitstekend aan op dit eigentijdse interieur. De Basralocus vloer komt in deze woning uitstekend tot zijn recht.

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Basralocus Blokpatroon? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.