Bamboe Solida Caramel Density, Mat Gelakt, Zuidwolde

In een prachtig vrijstaande woning in het mooie Drentse dorpje Zuidwolde, nabij Hoogeveen is onlangs een fraaie Bamboe Solida Caramel Density vloer gelegd. Deze authentieke woning heeft van de buitenkant al een sfeervolle uitstraling en heeft binnen, mede dankzij de mooie Bamboe Solida Caramel vloer, diezelfde uitstraling gekregen.

Bamboe Solida Caramel Density

Authentiek en klassiek

Bamboe Solida Caramel Density, Mat Gelakt

Bamboe is eigenlijk helemaal geen houtsoort, maar een grassoort. Toch staan de vloerdelen van een Bamboe vloer erom bekend om hun enorme hardheid. Een Bamboe vloer is daarom geschikt tegen intensieve belasting en gaat jaren mee. Daarnaast bestaat een Bamboe Solida vloer voor 100% uit bamboevezels en is CO2 neutraal. Daarom is de Bamboe Solida vloer een zeer ecologische keuze.

Bamboe Solida Caramel Density

De fraaie tekening van de sliertachtige Density pressing.

De verschillende looks van Bamboe

Een bamboe wordt opgebouwd in losse strips. Deze strips kunnen plainpressed (horizontaal) of sidepressed (verticaal) zijn. Bij plainpressed zijn nog duidelijk de verdikkingen(knopen) van de bamboestam te zien. Bij sidepressed zijn de banen veel smaller en wordt er een lijnenpatroon gevormd waarbij de knopen minder goed zichtbaar zijn. Onlangs is er nog een derde variant bijgekomen, namelijk Density: hierbij zijn de stammen zijn versnipperd en weer samengeperst onder zeer hoge druk voor een tropische hardhout look. Deze manier van fabriceren zorgt ervoor dat deze vloer ongekend hard is. Dat is meteen te voelen aan het gewicht en de hardheid van de plank. Alle varianten zijn overigens uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Bamboe Solida Caramel Density

Een mooi overzicht van de Bamboe Solida Caramel Density

Bamboe in uw woonkamer

Bamboe is een type vloer dat in diverse kleuren en afwerkingen te krijgen is. Er is keuze uit een stijlvolle en zachte variant zoals deze, maar ook een robuuste en ruige variant als de Bamboe Forest. Al deze type vloeren zijn praktisch met ieder interieur te combineren.

Kiest u voor een zachtere variant als deze is dit goed te combineren met een authentieke en klassieke inrichting, zoals in deze woning. Dit is te zien aan de fraaie woonkeuken en de crèmekleurige meubelstukken. Maar ook met een voorkeur voor een modern en minimalistisch interieur bent u met een Bamboe vloer aan het juiste adres. Voor de meer rubuuste variant als de Bamboe Forest zijn ook de mogelijkheden op het gebied van interieur onbeperkt. Kortom, een veelzijdige vloer.Bamboe Solida Caramel Density

Past een Bamboe Solida Caramel Density Parketvloer bij u?

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

Bamboe Solida Caramel Density

Crème en caramel kleuren gecombineerd

Bent u geïnteresseerd in Bamboo Solida? Bereken hier uw prijs!